Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 14 mai 2018

Prăjitura misterioasă

Am văzut-o de când am intrat. De cum pășești în încăpere biroul meu e singurul ce se află fix în față, complet expus. "Pfoaii, mamă, dar nu se poate" îmi zic în gând. Sunt deja în a treia săptămână de când vin la servici și dau mereu peste câte o cutiuță îngrijită, frumos ambalată ce stă la unul din colțurile biroului de lucru. Am crezut că gata se va termina, treaba asta va înceta, eiii ... se pare că nu. Și iar nimeni nu știe nimic. Sunt ferm convins că în cutiuța cu pricina va fi aceiași prăjiturica ca și în zilele trecute. Îmi pun mâinile în cap, chiar nu mai suport, nu mai rezist, măcar de-ar schimba compoziția, aroma, gustul ei, mărimea, forma ceva acolo. Nu am nici cel mai mic habar cine anume îmi face un astfel de cadou dulce în fiecare zi. Sper doar ca nu cumva să fie vre-un gay cum se poartă mai nou acum, că-mi dau demisia. Este cineva din departament cu siguranță, asta e clar. Dar? E greu de spus, suntem cam 100 de inși în toată hărmălaia asta de cameră - fete și băieți. Mă rog, impropriu spus cameră ... am putea-o numi direct hangar de avioane, la cât este de mare. Off, și cu despărțitoarele astea între birouri de zici că s-a dat interzis la aruncat cu privirea la vecin. "Hei, vezi-ți de monitorul tău colega! Nu mă spiona", parca îl și aud pe câte unul zicând.

Ridic mâna salutându-i pe cei care și-au întors privirile către mine auzindu-mă sau probabil chiar văzându-mă când am pășit înăuntru. Chiar nu am chef să deschid gura în dimineața aceasta ca să adresez cuiva tradiționalul "Bună dimineața". Pur și simplu nu vreau.

Mă așez pe scaun, privesc la cutiuță și mi-aș fi dorit să nu fi fost acolo, să nu fi existat vreodată. Nu pare nimic schimbat, același ambalaj de hârtie și aceiași fundiță roșie. Totul pare la fel, însă azi chiar nu doresc să deschid pachetul și cu atât mai mult să o mănânc. Vreau să văd cine o să plângă sau o să își schimbe expresia de pe față când îl voi arunca la coș. Daa! Ce idee bună, știu ce am să fac și cum am să aflu cine se ascunde în spatele acestei misterioase trebi. Am să mă ridic și o dau naibii de treabă chit că fac gălăgie sau o să fiu penalizat pentru deranjatul colegilor de la muncă. Mare muncă de call-center ce se petrece la noi. Pff, mda asta e. Să înceapă show-ul.

Îmi dreg vocea, iau cutiuța în mâna stângă și dau să mă ridic de pe scaun pentru a merge în mijlocul încăperii. Am curaj, mereu am avut. Sunt o persoană curajoasă care își asumă ceea ce face. Sunt în picioare, scaunul mi s-a dus un pic pe spate circa jumătate de metru. E pe rotile nu vă speriați, căci nu l-am dărâmat. Însă spre surprinderea mea, observ în ultima clipă pe locul în care a fost poziționată cutiuța o bucată de hârtie împăturită. Este o hârtie de matematică dinaceea cu pătrațele ca la școală. Woow, pe bune? "A venit răvașul misterios, dați-vă așa". Zâmbesc și așez cutiuța la loc pe masă. Mă întorc după scaun, care se pare că s-a dus în spate mai mult decât am estimat prima dată, a ajuns fix pe mijlocul culoarului. M-am uitat așa pe ascuns, i-am studiat pe toți, i-am urmărit pe sub pleoape la 360 de grade să văd ce se petrece în jurul meu, dacă cumva cineva mi-ar da de banuit. Nimic însă, hmmm ... mi-am adus scaunul la birou și m-am așezat foarte hotărât și curios să deschid răvașul, sau mă rog ... scrisoarea, cât mai repede posibil. În sfârșit voi putea desluși misterul ce m-a învăluit atâta amar de timp.

O despăturesc și observ un scris cam micuț de mână, destul de elegant, fără greșeli sau ștersături. E o hârtie A5 de caiet normal care însă m-a făcut să mă simt puțin complexat și asta nu este un lucru bun. Pe foaia de matematica sunt scrise cu pixul doar trei rânduri amărâte. Atât. Mă așteptam la mai mult, poate chiar și un desen două.

"Mai rabdă-mă doar o zi. O să înțelegi totul. Prăjitura de azi este cu căpșuni, am simțit că dorești un altfel de gust, așa că ... să ai poftă!"

Și iată cum misterul rămâne în continuare învăluit în negura încețoșată a neștiinței, a necunoașterii. Cineva se joacă cu mine, probabil că îi place să tachineze personalul, colegii, nici nu sunt lămurit. Cine să fie oare? Ce-i drept dacă nici mâine nu se arată, nu îi voi mai face jocul, să rămână pitită în ascunzătoare.

"A zis cu căpsuni? Mmm, yam yam, preferatele mele ... hai să păpăm."


Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete