Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 18 martie 2018

Vraja cu papusa pentru a-ti castiga dragostea

Cea mai buna si cea mai cunoscuta modalitate de a face un barbat sau o femeie sa se indragosteasca de tine se stie ca este: cu ajutorul unei papusi vrajite. O papusa pe care o vei construi chiar tu si va reprezenta persoana in cauza. Papusa trebuie neaparat sa fie facuta din materiale naturale, cum ar fi ceara, lemn, sapun, lut sau chiar din haine ce au fost purtate de aceea persoana. Deasemenea puteti cumpara chiar de la un magazin cu jucarii o papusica reprezentativa… insa trebuie sa stiti ca ea nu va fi la fel de puternica ca cea pe care o faceti voi insiva. Trebuie sa includeti in constructia papusii lucruri personale ale respectivei persoane gen: fire de par, unghii taiate, ceva ce a purtat la gat, trebuiesc utilizate cat mai multe lucruri ale lui/ei cu putinta inclusiv o fotografie in care apare doar persoana. (puteti decupa doar chipul, insa trebuie o fotografie cat mai recenta). Un mic alt secret este sa includeti si ceva de la dvs in papusa, doar un singur lucru pentru a se putea crea o punte de legatura, spre exemplu puteti atasa fluide sexuale sau chiar unghii taiate.

Asadar sa nu ne intindem prea mult la barfa caci nu are rost, haideti sa incepem sa va prezint modalitatea de infaptuire a vrajii.

Ritualul trebuie inceput intr-o zi cand luna este noua, cand nu este luna pe cer (luna noua nu trebuie confundata cu cea plina, mare grija). Dati papusii voastre un nume cu voce tare (de preferat numele complet al persoanei in cauza). Veti lua apoi papusa si veti scrie cu sange pe ea cu ajutorul unei dalti de gravor daca aveti asa ceva (cei care practica consecvent vrajitoria au) – este o unealta de scrijelit sau mazgalit/scris. Daca nu aveti puteti folosi un bold pe care il inmuiati in sangele propriu sau chiar o scobitoare. Daca va este frica sa va intepati la deget pentru sange folositi cerneala rosie, dar nu uitati ca sansa de reusita a vrajii scade considerabil. Dupa ce ati scris pe papusa numele luati un ghimpe sau un ac de pin si infigeti-l foarte gentil/putin in zona inimii papusii (nu-l infigeti prea mult caci aveti sansa sa omorati persoana in cauza) zicand:

“Pe masura ce acest ghimpe / ac de pin iti strapunge inima
Asa sa il lasi sa te strapunga cu dragoste pentru mine”


Infasurati apoi papusa cu 3 panglici de culori diferite (negru, alb , rosu). Pe masura ce le infasurati ziceti:

“Firele te leaga, imbinandu-ti trupul
Legandu-ti inima de a mea”


Apoi in fiecare seara timp de 15 minute pana la urmatoarea luna noua iei papusa in brate si zici:

“Asa cum devi parte din mine
Lasa-ma sa devin parte din tine”


Pentru a spori si ajuta rezultatele sa apara mai rapid in cele 15 minute cat stati cu papusa in brate si recitati descantecul aprindeti o lumanare rosie si treceti usor picioarele papusii prin flacara (aveti grija sa nu o ardeti) zicand:

“Pe tine te doresc, pentru mine arzi”

In timpul cand nu lucrati cu papusa trebuie sa o tineti invelita intr-o carpa curata de matase, lenjerie intima sau bumbac si tineti-o undeva unde nimeni nu o poate gasi niciodata, chiar si dupa ce vraja isi face efectul. Mare atentie vraja dureaza aproximativ o luna de infaptuire cu 15 minute de lucru in fiecare seara.


Nu ati inteles ceva, doriti mai multe detalii? Rubrica de comentarii va sta la dispozitie. Numai bine.

Share:

Un comentariu:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete