Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 11 ianuarie 2018

Superstitii cu pantofi in 2018

Ati pus vreodata pantofii pe pat si mama sau sotia te-au certat? Desigur, o faceau pentru a nu murdari asternutul sau fata de masa. Totusi si superstitiile au ceva de spus in aceasta directie. Se zice ca aduce nu numai ghinion, ci mai mult decat atat, pericol de a fi spanzurat!

O veche traditie mai spune ca e bine sa arunci cu un pantof vechi dupa cel ce pleaca de acasa, pentru a abate norocul asupra sa. Acelasi lucru se face uneori cand mirele sau mireasa pleaca din casa parinteasca atunci cand se casatoresc. De aceea, in unele tari exista traditia de a lega de spatele masinii un pantof vechi.

In Romania exista obiceiul ca la nunta, mireasa sa scrie pe talpa pantofului numele tuturor prietenelor inca nemaritate pentru ,,a trage bine piciorul”.

Mai exista obiceiul ca, in biserica, in timpul ceremoniei religioase de la nunta, unul din soti sa-l calce pe celalalt pe picior. Se spune ca cel care va reusi acest lucru, va fi stapanul in casa, supunandu-l, metaforic, pe celalalt. Pe de alta parte, in alte colturi ale lumii, exista obiceiul ca mirele sa puna piciorul pe capul sotiei, asigurand, zice-se, prin acest gest fericirea indelungata in familie. Dar explicatia unor astfel de gesturi consta in faptul ca este o modalitate de a detine controlul asupra celuilalt.

Totodata, barbatii trebuie sa tina minte ca nu e bine sa daruiasca iubitelor sau prietenelor lor pantofi, decat in cazul in care doreste sa o ceara in casatorie, deoarece femeia va intelege prin acest gest o cerere de a merge alaturi de el pentru toata viata. Daca nu are acest interes, acelasi cadou poate atrage despartirea.

Nu puneti pantoful stang in piciorul drept sau invers ca aduce ghinion.

Nu lasati pantofii incrucisati cand va descaltati pentru ca sunt semn de ghinion.

Nu e bine sa mergi incaltat numai cu un pantof, sau cu pantofi diferiti ,,cu un papuc si cu o ciubota”, cum se mai spune, pentru ca asta ar putea aduce moartea unuia dintre parinti.

Exista si un semn norocos legat de pantofi, si anume sa legi sireturile cuiva intre ele, dar nu uita sa-ti pui o dorinta in timp ce faci aceasta.

Daca o pereche noua de pantofi scartaie, inseamna ca perechea respectiva nu a fost platita corespunzator.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete