Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 12 ianuarie 2018

De vanzare Grimoire / Cartea Umbrelor / Jurnal Magic - (blank) - gol - VINTAGE

Dupa cum bine se stie, un practicant autentic are intotdeauna un grimoire al sau. Sunt sigur ca majoritatea dintre voi care sunteti adevarati practicanti ai diferitelor arte aveti cateva astfel de grimoire ale voastre personale, bine poate nu chiar asa de aratoase ca acest grimoire vintage pe care il pun la vanzare, dar... aveti. Asadar nu voi intra in istoria sau prezentarea unei carti a umbrelor sau a jurnalului magic, pentru ca puteti da "search" pe blog si veti gasi destule articole referitoare la acest aspect. Pentru cine nu stie, rubrica de search este in partea dreapta sus.

Revenind la titlu postarii de astazi, am de vanzare un jurnal magic, o carte a umbrelor goala, pe care voi sa o completati si folositi dupa bunul plac. Grimoire-ul contine fix 166 de file pergament invechite pe care se poate scrie cu pix, creion insa de preferat si recomandat ar fi cu stilou. Este lucrat manual in decursul a aproximativ 33 de zile, contine si un semn de carte care garantez ca va va fi foarte util, inchizatoare/prindere cu elastic, deasemenea mai contine si doua forme metalice: una de schelet uman atasata pe cotorul jurnalului si o alta pe prima fata a jurnalului unde se poate distinge clar simbolul puternic al pentagramei. Pe spate prezinta un sigiliu pictat cu rosu.

Dimensiuni aproximative:

Lungime: 22 cm
Latime: 16 cm

Pentru cei interesati pretul este de 360 RON. Predarea se face la gura de metrou Nicolae Grigorescu.
Pentru cei din afara Bucurestiului se percepe plata in avans inclusiv a transportului.

Va las mai jos sa va delectati cu cateva poze, doritorii ma pot contacta la: dragonathus@yahoo.com sau pe facebook.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete