Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 17 ianuarie 2018

Alinierea autentica si corecta a Chakrelor (pentru sporirea puterilor magice)

In primul rand e bine sa nu va luati dupa tot ce se vorbeste la colt de strada sau pe net referitor la chakre. Exista o sumedenie de informatii inexacte / derutante si marea majoritate sunt pline de greseli, greseli intentionate care va vor costa foarte scump, lasandu-va chiar cu leziuni permanente. DAR... sa nu facem acum teoria chibritului pentru orice fleac. Cine are minte si o foloseste va trata acest articol cu maxima seriozitate, deasemenea va pune in practica aceste invataturi si va vedea rezultatele cum vorbesc de la sine. 

Asadar in aceasta postare ma axez si va dezvalui o tehnica de aliniere corect autentica a chakrelor care practicata zilnic (sau la interval de 2-3 zile) va va ajuta sa nu va pierdeti puterile magice pe care le-ati dobandit, deasemenea va va ajuta sa le si mentineti active. ATENTIE! Aceste procedee nu sunt pentru oricine, sunt adresate doar persoanelor care au intretinut un ritual de dedicare in prealabil si care urmeaza un program de formare spirituala axat pe energii programabile, adica magie inalta. Aveti grija sa nu confundati vrajitoria cu magia: articol explicativ gasiti AICI.

In primul rand trebuie sa mentionez faptul ca nu exista doar 7 chakre, cele pe care cu totii le cunoasteti, exista mult mai mult de atatea, insa in exercitiul / antrenamentul de fata ma voi axa doar pe cele 9 chakre (inclusiv cele ale umerilor - nu intram in alte detalii pentru moment)

Veti observa ca dupa ce v-ati aliniat corect chakrele, va veti simti mult mai concentrati, vindecarea, ma rog toate lucrarile magice pe care le savarsiti le veti putea infaptui mult mai usor. Deasemenea pentru cei care practicati divinatia, canalele vizuale si interpretarile va vor aparea mult mai rapid si mult mai usor ca de obicei. Grija mare: alinierea incorecta a chakrelor poate cauza boli sau va poate reduce puterile magice, urmati aceste instructiuni intocmai.

Nu uitati ca odata ce ati deschis cu succes chakrele acestea vor fi active o perioada relativ indelungata... nepractica magica, stagnarea / pauzele foarte lungi si neevolutia individuala pot intoarce de la sine procesul respectv, acestea in timp putand a se inchide la loc. Daca am vorbit cam mult, asta e, insa doresc sa mai precizez un lucru important dupa care trecem la exercitiu. O chakra daca a fost deschisa cu succes se poate simti, va veti da seama de acest lucru cand se va manifesta un fel de apasare (mica) ca o mica greutate, un fel de presiune sau ceva asemanator unei furnicaturi in locul respectiv.

Am uitat sa precizez faptul ca chakrele 8 si 9 sunt de fapt chakrele umerilor. Acestea va aliniaza sufletul si va largeste in mod drastic circuitele energetice, imputernicindu-le considerabil.
Alinierea chakrelor se face astfel:

NU mai are rost sa mentionez faptul ca trebuie sa aveti o stare de relaxare, sa nu va deranjeze nimeni, sa aveti telefoanele inchise etc. (nu vorbim aici de practici pentru incepatori, sunteti avansati si cunoasteti cu totii procedeele de baza in practica spirituala), asadar...

I. Trebuie sa incepeti concentrandu-va pe chakra bazala dupa care o veti intoarce si alinia cu varful in sus.

II. Faceti la fel si cu chakra sacrala.

III. Acum va veti concentra pe chakra solară si o veti intoarce cu varful in jos.

IV. Faceti la fel chakra a 6-a şi cea a gatului: le veti intoarce cu varful in jos.

V. Concentrati-va pe chakra inimii si vizualizati-o ca doua triunghiuri ce se intersecteza (am atasat in articol imagini ajutatoare / explicative)

VI. Mutati-va atentia pe chakra coroanei si vizualizati-o cu varful in jos.

VII. Veti incheia cu concentrarea pe chakrele umerilor, pe care le veti vizualiza cu varfurile spre interior.

Asta este tot, astept pareri, comentarii, opinii, rezultate si sa imi spuneti cam cum va simtiti dupa ce ati facut antrenamentul. Mult succes!

I.N.D.N.S.L.E
Hail!
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete