Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 30 aprilie 2017

Povestea omenirii – Partea 1

Marturii extrase din tablitele sumeriene - tablite autentice ce ne-au fost lasate special impreuna cu restul de minuni cum ar fi piramidele, sau diferite temple si tot felul de picturi, inscriptii etc... ca o dovada a ceea ce a fost...si probabil si ceea ce va urma. Cine are minte sa inteleaga si totodata sa priveasca in jur va observa si va spune "da, domnule asa este". Omenirea deja se afla langa pragul aflarii anumitor mistere si in acelasi timp va zdrobii minciunile create/inventate de crestinism.
Deci... sa incepem. Mentionez ca voi relata istoria/adevarul/faptele cat mai sumar cu putinta fara lux de amanunte (esentialul in mare).

Nibiru exista si a fost chiar descoperita/dovedita de catre cercetatorii si astronomii de la NASA acum ceva timp in urma, nu mai trebuie sa ne indoim de existenta acesteia sau sa ne miram ca nu stiu ce si pe dincolo. Pe aceasta planeta existau si exista fiinte: alieni, extraterestrii sau cum vreti voi sa ii/le numiti... eu le voi spune simplu: ZEI.

Zeii au intampinat anumite probleme pe planeta lor. Au fost razboaie intre ei, lupte pentru cine sa stapaneasca Sumerul si cine nu. S-au precedat multi domnitori, s-au "mancat" intre ei pentru putere. Intr-un final marele razboi de pe Nibiru a incetat si s-au implementat anumite legi dinastice. Problemele insa au continuat sa apara, au dus la schimbari de clima, subtierea atmosferei etc. Deasemenea "mancatoria" nu s-a oprit si intr-un final unul dintre zei reuseste sa fuga/evadeze in spatiu cu o naveta. Si nu orice naveta, una dotata cu arme nucleare... dar si cu "armele terorii". Arme interzise cu desavarsire. Acesta ajunge pe planeta Pamant dupa ce trece prin mai multe peripetii in spatiu (nu le voi relata aici).

O data ajuns pe Terra si dupa ce acesta descopera aur (care este esential pentru a reface atmosfera planetei Nibiru) acesta stabileste comunicatiile cu cei de pe Nibiru propunandu-le un targ. Acestia trimit alte navete pentru a extrage si aduce aurul pentru a testa daca este valabil. Intre timp se isca pe Pamant alte neintelegeri iar Alalu este exilat pe Marte unde va si muri. Intre timp armele terorii sunt ascunse bine pentru a nu mai putea fi folosite de cineva vreodata.

Pe pamant isi incepe domnia ENKI cunoscut ca si EA (Stapanul Pamantului). Testele pentru folosirea aurului ca si scut atmosferic sunt un succes. Se trimit mai multi eroi (cunoscuti drept anunnaki ) pe pamant pentru a extrage aur. Intre timp se construiesc diferite facilitati pe Terra, se planteaza tot felul de plante, chiar si vita de vie pentru a face vin.. cunoscut drept elixirul zeilor. Deasemenea s-a facut baza pe Marte iar tot ce se extragea se trimitea acolo si mai apoi catre Nibiru.

Eroii/Zeii si-au primit si diferite categorii de nume. De exemplu in acea vreme erau 600 de anunnaki pe Pamant si 300 de igigi pe Marte (denumiri folosite si in ziua de azi). Ei erau salvatorii planetei Nibiru, soarta acesteia era in mainile lor. Cu timpul s-au creat clanuri pe pamant si aceastea au dus la rivalitati si razboaie.

Enki si ai sai se apuca sa studieze vietatiile/creaturile ce existau pe Pamant, si nu au luat in seama/observat necazurile si fierberea ce se isca in mijlocul anunnakilor din cauza muncilor de extragere a aurului care erau foarte grele. Din aceasta cauza s-au si revoltat, iar toate acestea au dus la crearea de lulu (lucratori primitivi) care sa munceasca in locul lor.

( continuarea ... in curand, adica in urmatoarele articole )
Share:

2 comentarii:

  1. ok
    interesant .unde este continuarea ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lulu e urmasul nostru, ma rog un fel de urmas mai involuat ptr ca tu ca arian (rasa alba) esti si din samanta de Zeu, iar cam asta ar fi continuarea. Problema e ca nu mai stim nimic de atunci cu exactitate din cauza unor personaje fara scrupule care au infestat cu divinitati false adevarata credinta a gentililor

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete