Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 3 martie 2017

Crestinismul este o minciuna, o farsa


Crestinismul a avut de unde sa se inspire si bine inteles ca a stiut si cum anume sa modifice tot acest mecanism in favoarea lui. Astfel se face ca dupa ce cativa capi aflati in fruntea acestei religii inventate care a acaparat intreaga lume, au reusit sa introduca totul in scena, mult sange nevinovat a fost varsat (aviz inchizitiei) si multe creiere spalate reusind prin FRICA si minciuna sa indoctrineze marea majoritate a planetei. Nu e de mirare ca si in zilele de azi, inca mai domneste aceasta premiza a incuiatilor si a celor care cred fara sa cerceteze. Nu ma mira deloc ca atunci cand unele persoane vin sa faca "anumite" practici publice sunt luate in ras sau aratate cu degetul de catre cei care inca merg cu ochii inchisi si nu au interesul macar pentru o secunda sa isi deschisa ochi ca sa VADA adevarul. Oricum ii vom lasa sa se roage in continuare la stele, copaci si alte plante ori picturi desarte, nu este necesar sa ii trezim, doar ca toate acestea vor duce in continuare la o viata fara griji pentru altii ce se lafaie in averi, aviz lu' prefericimisar in el de daniel cacanel si nu numai. Ehh, sa ramana in continuare asa, sa se increada in prostii fara a le testa daca exista sau functioneaza. Ma rog e alegerea fiecaruia, dupa cum ii duce capul.

In fine, nu o sa stau eu acuma sa explic pas cu pas manevrele si evolutia crestinismului fals, cum anume au furat de la egipteni si cum anume au alterat totul, pentru ca nu mi-ar ajunge cateva luni ca sa scriu ceea ce stiu. Totusi pentru aceia dintre voi care au dorinta si curajul ( ma rog poate doar curiozitatea ) sa scoata capul din cutie si sa vada lumina, pot sa le recomand simplu si direct un site care trateaza aceasta problema cu lux de amanunte, este vorba de CRESTINISMUL EXPUS. Va garantez ca daca o sa "va pierdeti" cateva minute din timpul vostru ca sa stati sa cititi ce scrie pe acolo, o sa va schimbati radical toate opiniile in legatura cu acest subiect si tare m-as bucura daca ati si incepe sa verificati si sa analizati cele enumerate acolo, ca dovada ca nu e nici o bazaconie.

Nu uitati! Folositi-va propriul creier in a alege sau a culege ce este bun, nu va luati niciodata dupa altii sau dupa opinile, parerile altora. Faceti intotdeauna ca voi.

HAIL si respecktpa! 
http://crestinismulexpus.blogspot.ro/


Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete