Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 10 decembrie 2016

Cum iti poti alunga negativitatea din corp si uneori chiar boala

Bazati-va cu totii pe puterile interioare ce zac in voi, o sa fiti surprinsi cate minuni pot face cu doar un pic de practica zilnica. Mi-am amintit ca am zis candva intr-o postare anume ca va voi dezvalui la un moment dat o metoda simpla si accesibila oricui pentru eliminarea negativitatii. Iata ca acest lucru, spre norocul vostru se va infaptui astazi. Nu stiu acuma daca toti care cititi acest articol sunteti cu adevarat abonati, fani sau urmaritori ai blogului DragonAthus, dar reamintesc... pentru ca va fi nevoie pentru o intelegere mai buna si de citirea articolelor din urma, in special acelea de incarcare cu energie zilnica, fie ca vorbim de cea universala sau cea solara (cautati voi cu ajutorul arhivei de blog sau cu search din partea dreapta sus).

In orice caz, nu va speriati pentru ca este un exercitiu pe care cu totii il veti putea face si asta fara prea mari batai de cap. In primul si in primul rand, daca practicati incarcarea cu energie zilnica este perfect, asta va va ajuta la infaptuirea metodei cu un real succes. Trebuie mentionat ca exista si alte metode pentru infaptuirea acestui lucru, insa ceea ce va voi prezenta eu, este foarte simplu si usor de infaptuit de catre toata lumea.

Cum putem alunga negativismul, energiile negativ daunatoare si uneori chiar boala din corpul nostru?

Nimic mai simplu. Trebuie sa va duceti la baie. Daca dispuneti de cada ori doar de un simplu dus, nu conteaza, amandoua sunt la fel de propice. Va trebui la inceput sa va udati tot corpul bine cu apa de sus pana jos, dupa care incepeti sa va sapuniti, sa va dati cu sampon ori chiar cu gel de dus pe tot corpul. In timp ce faceti asta nu va grabiti, inchideti usor ochii ca si cum ati fi intr-o stare de meditatie. Mentinetii inchisi toata aceasta perioada in care va sapuniti.  Asadar, in timpul acesta incercati cu ajutorul vizualizarii mentale sa impregnati in spuma de pe corpul vostru toata energia negativa, sau mai bine zis tot ce nu este benefic corpului vostru, chiar si boala sa o canalizati din voi in spuma de pe corp. Trebuie sa aveti in minte cand faceti asta o culoare de un fel de gri ce iese din voi si intra in spuma formata, faceti aceasta cu o dorinta reala si incredere deplina ca veti scapa de negativism. Dupa ce sunteti complet sapuniti si acoperit de spuma, mai meditati cateva minute vizualizand, simtind si canalizant tot negativismul in ea dupa care treceti apoi sa va limpeziti. In timpul in care va limpeziti trebuie sa simtiti o anumita eliberare si sa vizualizati cum toata negativitatea ori boala, insuccesul etc se duc la canal o data cu spuma de pe corpul vostru. Asta este tot.

Nu radeti si nu faceti misto! pentru ca sunt metode testate nu doar de mine, cat si de altii carora le-am povestit si au dat intotdeauna rezultate.
Asadar acestea fiind spuse... numai bine tuturor. Spor si HAIL !
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete