Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Miscarea / Sportul trebuiesc alternate cu Practica Spirituala

„O minte sănătoasă într-un corp sanatos” mare vorba adevărata, una pe care un adevărat mag practicant trebuie sa o ia serios în seama. În acest articol voi vorbi mai mult pentru bărbați, femeile... nu știu, să se descurce, cum s-ar zice :))) , nu de alta dar nu-s femeie și nu prea știu ce sa va recomand vouă... fără suparare acuma.

Nu trebuie sa neglijati nici exercitiile fizice dar nici cele spirituale. Zi de zi trebuiesc infaptuite, dar cum am mai zis și în alte postari NICIODATA sa nu faceți abuz, întotdeauna puțin azi, puțin mâine și va fi bine. De început e bine sa nu fiti prea lenesi, aviz zodiei „Berbec” și sa va faceți un program zilnic, o agenda. De exemplu mersul pe bicicleta 20 km pe zi face minuni, flotarile în serii de câte 20 – circa 200 la zi deasemenea. Sporturile de contact sunt forța și puterea, recomand minim 3 luni pe an la o sala specializata, după care puteți face și acasă, asta după ce veți acumula 1 an întreg de tot felul de exerciții fizice. Nu în ultimul rând joggingul este util atât barbaților cât și femeilor.

Dacă vreți sa știți cum poate arata o zi de a mea cu un astfel de program, va enumar mai jos:

La începutul zilei lucrări spirituale circa 15 -20 min alternate apoi cu circa 100 flotări. Pe la mijlocul zilei mers cu bicicleta o medie de 80 km, seara antrenamente kickbox – la sac, flotări cât mai multe, haltere deasemenea și din nou lucrări spirituale minim 15 min. deasemenea în alte zile pot alterna mișcarea și cu stretchingul. Acum trebuie menționat ca acestea nu sunt batute în cuie, sunt zile și zile și la un anumit timp schimb exercitiile. Acestea de le-am enumerat acum sunt cele de la ora actuala.

Acuma voi va puteți face programul cum doriți și vreți, important e sa va țineți de el. Sportul nu a omorât pe nimeni și veți vedea astfel cu timpul ca MINTEA vi se va oxigena mult mai bine și astfel veți putea face și lucrările spirituale mult mai lejer ca de obicei. Fiecare în parte își va alege orice fel de sport și exercițiu după cum poate și dorește.

Cam asta ar fi de spus în mare referitor la cum ar trebui să fie un adevărat mag. Mai exista și anumite secrete cum ar fi dimineața ca e bine sa va magnetizati ochii cu apa rece sau cu infuzii de ceai de silur. La orice practicant adevărat se poate vedea sclipirea originala a ochilor, dar se pare ca am dat-o în alt subiect, dar hai sa zicem ca...! Pana la o noua reauzire. HAIL și numai bine!

I.N.D.N.S.L.E
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete