Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 29 octombrie 2016

Incarcarea cu Energie Universala (pentru tot felul de lucrari magico-spirituale)

Seara buna elevi studiosi, se pare ca ne reintalnim din nou pentru o noua sursa de informare oculto-practica. Cei drept, dupa cum vedeti asa zisa "predare" (promovare/dezvaluire de informatii secrete) se desfasoara la relanti, dar nu-i nimic pentru ca uite asa aveti timp destul pentru pregatiri si stapanire a tehnicilor de pe acest blog.

Nu demult va vorbisem despre o meditatie de imputernicire si anume incarcarea cu energie solara. Ehh, astazi ma voi apuca sa va vorbesc despre o alta metoda de incarcare la fel de buna ca cea prezentata anterior.

Cum se realizeaza aceasta incarcare? Nimic mai simplu, se va lucra pe acelasi principiu ca la incarcarea solara (spiritual vorbind, sa nu va ganditi la altceva) numai ca in loc sa vizualizati si sa simtiti energia calda aurie a soarelui, va trebui de aceasta data sa vizualizati imprejurul corpului vostru, cum o lumina alba, ca un nor de praf dispersat apare din neant si il absorbiti in interiorul corpului vostru. Acuma nu voi mai sta sa va explic in detaliu, pentru ca deja cunoasteti principiul, insa va voi explica in mare ce si cum.

Prima si prima data va veti relaxa (in oricare mod va veti simti voi mai confortabil) dupa care, ca de obicei va va trebui o anumita mantra pe care sa o vibrati, eu va recomandasem AUM. Vibrati numai la expirare, faceti de circa 6 - 11 ori pana o sa fiti relaxati. Urmeaza apoi faza cu programarea inspiratiei si expiratiei. Va trebui de aceasta data sa ziceti ceva de genul: "Ma incarc cu energie universala puternica pentru a-mi spori puterile interioare". In timp ce inspirati vizualizati cum acea energie alba ce va aparea din neant din apropierea corpului vostru o absorbiti in corp, in timp ce ziceti cele de mai sus...la expirare incercati sa expandati in voi si in aura energia absorbita. Va fi nevoie de circa 2 inspiratii si expiratii complete cu vizualizari si simtiri pentru a termina fraza. Dupa ce ati terminat-o aveti la dispozitie alte 4 inspiratii si expiratii dar fara sa le mai programati verbal. Acesta este principiul dupa care veti merge, adica asa se realizeaza o incarcare cu energie universala. Puteti repeta de cate ori simtiti insa sa nu depasiti ca practica circa vreo 15 - 20 minute.

Spor si succese! Hail.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete