Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 21 octombrie 2016

Cum te poti incarca cu energie Solara (spiritual vorbind)

Ca orice practicant al magiei sau ca om spiritual ai nevoie de asimilare / incarcare cu energii. In postarea de astazi voi vorbi despre cum putem sa luam energii solare, care le vom folosi la diverse scopuri dorinte si vointe, in viitorul apropiat. Azi va invat doar cum sa asimilati aceste energii dar ATENTIE aveti grija sa nu faceti abuz de aceasta tehnica caci, ce este mult strica, si daca o vei face mai mult decat trebuie o sa dai de belele fizice cat si astrale. Retineti, putin , cu cap... si bine.

Asadar, cand vorbim de energiile solare care sunt unele dintre cele mai puternice si valide energii folosite in magia inalta, inseamna ca acestea trebuiesc luat de afara. Adica nu in casa, pe scaun, sau mai stiu eu unde. NU! Trebuie sa va aflati undeva afara, pe strada, parc, camp, sosea, munte, plaja, padure.. etc. adica sa fiti in stransa legatura cu natura, planeta si cel mai important CERUL, caci cei drept acolo se afla si Soarele. De preferat e bine sa alegeti un loc linistit cu cat mai putini oameni in jur care sa va deranjeze, dar nu neaparat, cei mai avansati dintre voi pot face astfel de incarcari si in timp ce merg sau se duc la job. In fine, bun... deci treaba consta in a putea vizualiza cum energiile solare le atrageti in voi prin cele 7 chakre importante. Asta este in principiu.

Ehh... cum anume putem infaptui asta ca un mag adevarat?

Nimic mai simplu, prima si prima data relaxare totala, linistiti-va corpul. Aveti grija la respiratie, inspiratii si expiratii ... sunt CHEIA. Dupa ce v-ati relaxat, este momentul in care veti vibra ceva mantre mental sau cu voce clara. Eu personal le vibrez mental au aceiasi rezonanta. Nu am sa va dezvalui aici ce fel de mantra folosesc eu pentru ca este una mai speciala, dar voua va recomand AUM. Asadar vibratii AUM corect si bine, de circa 6 ori sau de maxim 11 ori pana va simtiti relaxati si respiratia voastra va avea un anumit ritm (veti vedea). Acum vor urma momentele in care veti inspira si expira. O sa trebuiasca sa ziceti anumite "comenzi" ma rog sa programati chestiile ca sa se intample, va explic imediat. In timp ce veti inspira este nevoie in timp ce spuneti ce o sa va las eu scris mai jos sa si VIZUALIZATI si sa SIMTITI energia cum intra in corpul vostru prin chakre...dar daca vi se pare greu e bine sa le vizualizati cum va patrund corpul din toate partile de peste tot... la expirare va trebui sa expandati toate aceste energii in tot corpul intern si eventual in aura. Culoarea energiei solare pe care o veti asimila este de un auriu stralucitor. Asadar la primele patru inspirati si expiratii va trebui sa ziceti in timpul vizualizarii si simtirii.. "Ma incarc cu energie solara puternica, pentru a-mi spori aura de protectie, impotriva a tot ce nu este benefic pentru mine, pe toate planurile".  Va fi greu sa faceti corect la inceput dar pe parcurs va fi o nimica toata. Dupe ce terminati de zis si lucrati corect respiratiile urmeaza alte 4 inspiratii si expiratii dar de aceasta data fara programare vocala, adica doar vizualizari si simtiri, intrare energie si expandare in tot corp si aura. Faceti asta timp de circa 5-10-15 min si o sa fiti incarcati cu cea mai benefica si curata energie magica posibila. Repetati ciclul acesta zilnic, astfel ca avand energii programabile in voi, veti puteti face si altfel de lucrari, care e posibil sa va si invat, nu promit.

Daca vi se pare greu, va recomand sa va antrenati cu cateva exercitii mentale pentru controlul propriilor ganduri. Gen, prima si prima data sa puteti doar sa va priviti gandurile, ca si cum ati fi spectator, apoi doar sa va axati pe un singur gand, dupa care ultimul exercitiu sa nu mai aveti in minte nici un gand - vid mental. Aceste exercitii se gasesc in INITIERE IN HERMETISM de Franz Bardon.

Nu uitati sa va notati tehnicile si incercarile, reusite sau nu in jurnalul vostru magic. E important. Well, pana data viitoare... spor! si HAIL!!!
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete