Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 19 octombrie 2016

Ce este Vrajitoria? Dar Magia?

In articolul de astazi vreau sa elucidez misterul daca l-am putea numi asa dintre vrajitorie si magie. Multi oameni, dar extrem de multi, nu stiu ca aceste doua denumiri sunt al dracului de diferite atat din prisma actiunilor de infaptuire cat si al principiilor, punandu-le in aceiasi oala. Atentie ! Avertizez ca aceste scrieri sunt  culese din propriile mele experiente, din faptele pe care le-am trait, nu luate din alte parti, dictionare sau mai stiu eu ce alte site-uri. Deasemenea trag un semnal de alarma celor care zic ca inventez, ca fac si dreg, vreau doar sa stiti ca asta se numeste explicatie proprie, asadar va puteti oftica in continuare. Bun, dar sa revin... voi incepe asadar cu definitiile, asta dupa ce voi clasifica rubricile in 3 parti, anume: Magie, Vrajitorie, Truc/Iluzionism.

Vrajitoria este arta paranormal-oculta care cu ajutorul Universului, Naturii si a anumitor obiecte ce trebuiesc sa fie consacrate de catre practicant poate infaptui anumite dorinte ori vointe care de obicei nu se pot realiza de buna voie. Vrajitoria poate fi facuta/infaptuita de catre oricine, nu este nevoie de anumite puteri sau haruri speciale ori dedicari. Nici experienta nu conteaza foarte mult, caci ea se dobandeste in timp. Important este gandirea pozitiva (credinta in reusita) cat si concentrarea. Astfel vrajitoria face parte din Magia Joasa.

Magia este arta spiritual-oculta care se foloseste de entitati, puteri interioare si energii programabile pentru ca practicantul sa isi atinga scopurile dorite. Magia este prezenta in oricare din noi, o putere innascuta care doar asteapta sa fie descoperita cat si antrenata. Aceasta indeletnicire este de cele mai multe ori realizata pe cale spirituala fara sa fie nevoie de ajutorul obiectelor precum era in cazul vrajitoriei. Aceasta practica face parte din Magia Inalta (Avansata) si nu poate fi realizata de catre oricine pentru ca necesita un timp indelungat de antrenament de circa minim 1 an pana la 3 ani de zile pana sa aveti primele rezultate.

Trucul/Iluzia este acea arta de a pacali ochiul uman care iti distrage atentia. Vorbim aici despre show-uri  de entertainment ce au loc pe marile scene cu un public numeros. Mai nou acum exista si magie de strada, ce este tot acelasi lucru, un spectacol frumos menit sa te lase cu gura cascata, BOOM magieee! Pentru a fi un astfel de "magician" este nevoie de foarte multa dexteritate, practica si antrenament in prealabil. Insa toate aceste giumbuslucuri nu pot fi infaptuite fara ajutorul anumitor obiecte si ustensile special create pentru a realiza aceste magii. Sa stiti ca unele dintre aceste "jucarele" au niste preturi uriase si nu pot fi achizitionate de oricine. Secretele infaptuirii acestor trucuri sunt pastrate cu sfintenie de catre practicanti... ca daca am stii cu totii care este smenul, ce farmec ar mai avea, nu?

Acuma dupa ce cunoastem cu totii ce inseamna toti acesti termeni si nu ii vom mai confunda deloc, trebuie sa vin cu o remarca interesanta, anume ca de aceea vrajitoria nu are mereu sanse de reusita de 100% fiindca la ea conteaza mai mult cat de bine infaptuieste practicantul vraja in sine, cata dorinta si incredere acorda ritualului, cata concentrare depune si cel mai important... dorinta / vointa Universului, a Naturii care este cea care da acceptul / deznodamantul final. Pe cand insa la magie, unde se lucreaza cu energiile programabile aici nu exista esec. Intotdeauna orice lucrare facuta, dusa la bun sfarsit functioneaza 100% garantat. Un mag avansat si priceput poate realiza aceasta in doar 7 zile, pentru ca vedeti voi nici aici nu e ca si cum ai bate din degete si gata se infaptuieste. 

Cred ca am punctat destul de bine si s-a inteles perfect ideea acestei postari. Acuma daca aveti intrebari, nelamuriri etc, rubrica de comentarii va sta la dispozitie.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete