Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 13 martie 2016

VRAJITORIA, CEA MAI VECHE INDELETNICIRE A TUTUROR TIMPURILORMulți dintre cei care practică magia vorbesc despre distincția dintre albă, gri și neagră, nuanțând astfel tipurile de vrăji


Când faceți vrăji, trebuie să știți că există două tipuri de incantații – cele transmise prin grimoire și cărți de vrăji și cele pe care le inventați voi singuri. Fiecare are avantajele sale. Cele care au fost folosite de ceva timp de mulți alții s-au înconjurat de o anumită încărcătură magică, iar când le folosiți, preluați întreaga rezonanță morfică asupra voastră. Pe de alta parte, cele pe care le creați voi înșivă sunt rezultatul viziunii, imaginației și voinței voastre magice devenind mai puternice cu cât le practicați mai mult. Forțele subconștientului ies mult mai ușor la suprafață prin vizualizări și incantații ce folosesc atât rima cât și ritmul. Aceasta se întâmplă deoarece elementele operează în emisfera dreaptă a creierului vostru, care vă permite să intrați în legătură directă cu lumea mult mai vasta a magiei.

Un obicei practicat în săvârșirea vrăjilor este arderea lumânărilor de culori corespunzătoare. Folosiți lumânările în orice vrajă pentru a spori sau a acorda influențele corespondențelor planetare, elementale și de alte tipuri. Mulți dintre cei care practică magia vorbesc despre distincția dintre ”albă”, ”gri” și ”neagră”, nuanțând tipurile de vrăji, de la cea binevoitoare la cea răuvoitoare. Acestea nu se referă la natura magiei însăși, ci mai degrabă la intențiile și scopurile folosirii sale. Aceste intenții sunt determinate de etica persoanei care practică magia și ar trebui cântărite bine înainte de a face vreo vrajă.

Magia albă estre magia care are efect numai asupra voastră neimplicând voința celorlalți. De exemplu: atragerea dragostei, sporirea bogăției/prosperității sau ocrotirea căminului vostru. Practicarea magiei albe nu dăunează în vreun fel și nici nu se abate de la valorile etice.

Magia gri estre magia care afectează într-o oarecare măsură voința altei persoane, Poate influența alegerile făcute de această persoană, modul său de viață sau al comunității, dar nu într-un mod drastic ori permanent. De pildă, o vrajă prin care faceți ca o persoană să se îndrăgostească de voi, un act de vindecare, o vrajă de legare a unei persoane pentru ca aceasta să nu mai facă rău sau de împăcare cu o persoana care nu vă place. Aceste scopuri pot ridica semne de întrebare în ceea ce privește moralitatea lor.

Magia neagră este magia care supune voința altei persoane propriei voastre voințe, într-un mod ferm/permanent, sau care provoacă daune, face rău sau aduce moarte. De exemplu, o vrajă în urma căreia suferă cineva, o proprietate este distrusă sau o vrajă prin care vă exercitați controlul/puterea asupra altei persoane. Acestea sunt tipurile de vrăji pe care le înfăptuiesc farmazonii și de care vrăjitorii ar trebui să se ferească, deoarece sunt lipsite de etică.

Numărul vrăjilor și farmecelor pe care le puteți face, nu cunoaște limite. Exista cărți întregi dedicate doar vrăjilor și culegeri de folclor în care acestea au fost adunate.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari