Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 19 martie 2016

VRAJI DE DRAGOSTE, BOGATIE SI PROSPERITATE


Ceea ce ai nevoie să știi pentru a-ți face viața mai frumoasă, mai bună și plină de iubire


În acest articol veți putea găsi câteva rețete de vrăji utile și foarte avantajoase pentru unii dintre voi. Am să încep, bineînțeles cu una de atragere a unui iubit.

Trebuie să fărâmițezi câteva frunze uscate de laur pe care le presari peste jarul din cădelnița ta. Inspiră mirosul și rostește astfel:

”Frunze de laur, ardeți în foc
Aduceți la mine al inimii foc.”

Continuăm cu vraja ce se face cu o pietricică în formă de inimă. Ai nevoie de o pietricică de ametist, fluorit, piatra-lunii, agată sub formă de inimioară. Când luna este în creștere, aprinde o lumânare mai mare de culoare roșie. Amestecă puțină verbină cu ceara proaspăt topită și modeleaz-o apoi în jurul pietricelei sub forma unei inimi roșii, rostind precum urmează:

”Prin artă, ceara-n inimă se preface
Doi o să devină unul, dragostea caldă o face!”

Tine-o în mână până se răcește și zi:

”Ishar, Venus, Afrodita
La mine dragostea să ajungă
Iar Piatra Vrăjitorului
Singuratatea mi-o alungă.
Vino, dragoste cerească,
Vrerea să mi se-ndeplinească!”

Păstrează pietricica pe altarul tău sau în săculețul mojo.

Pentru a întări dragostea trebuie să plantezi un răsad de floare (lalea sau narcisă) albă ori galbenă într-un ghiveci nou de argilă. În timp ce îl acoperi cu pământ, repetă numele persoanei iubite. Apoi, rostește deasupra florii în fiecare dimineața și seara următorul catren:

”Așa cum răsadul crește
Și-apoi lin înmugurește
Tot așa al iubirii glas
Spre mine-și îndreaptă al său pas.”

Dacă dorești să faci avere așează cinci monede de aur într-un cerc, în jurul unui portmoneu micuț pentru mărunțiș. Aprinde cinci lumânări aniversare aurii (sau verzi) și lasă să curgă câte o picătură de ceară pe fiecare monedă, apoi fixează câte o lumânare în această ceară. De fiecare dată când faci acest lucru, repetă:

”Darnică Fortuna, ascultă-mi ruga
Fă ca aurul și argintul să-mi umple punga.”
Vizualizează cum banii îți umplu portmoneul și se revarsă, până când lumânările se topesc complet. Apoi, pune monedele acoperite cu ceara în portmoneu și așează-l pe altarul tău.

În încheiere vorbim despre Argintul Lunii care îți îndeplinește o dorință referitoare la prosperitate. Ia un vas nu tocmai adânc plin cu apă și așează-te pe iarbă, într-un loc unde strălucește luna plină. Așează vasul în fața ta și surprinde reflexia Lunii în apă, repetând de trei ori următoarele:

”Aradia, Aradia, te implor
Dorința să mi se îndeplinească.
Prin puterea Lunii și a mărilor,
Vrerea să mi se îndeplinească!”

Atinge ușor cu palma suprafața apei prinzând argintiul lunii în mână. Înainte ca apa să se liniștească, scurge apa din vas în pământ și întoarce-te acasă. Să nu te mai uiți la lună după ce ai surprins argintiul său, altfel vraja se va risipi.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari