Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 16 martie 2016

PRACTICI STRAVECHI SI RETETE BATRANESTI DE OCROTIRE CARE ALUNGA RAUL


 
Află acum cum anume să te protejezi împotriva spiritelor malefice și cum poți să îți ocrotești căminul

Astăzi vom vorbi despre ocrotirea si protectia căminului. E bine să știi că la trecerea printr-un cimitir ar fi indicat ca să îți încrucișezi degetele, să-ți ții respirația și să spui Morții versurile următoare cu voce tare:

”Paznic al oaselor, chipul ți-l cunosc,
Însă pasul tot am să ți-l depășesc.”
Pe o bucată de pergament (sau hârtie învechită), scrie următoarele cuvinte:
”Aerul nu mă poate îngheța.
Focul nu mă poate consuma.
Apa nu mă poate îneca.
Pământul nu mă poate îngropa.”

Rulează pergamentul și introdu-l într-un cilindru îngust, leagă-i un șnur sau o ață de culoare roșie și păstrează-l în săculețul tău mojo.

Continuăm cu vraja de ocrotire pe bază de lămâie: Această incantație a vrăjitoarelor italiene în favoarea unui prieten sau a unei ființe iubite se înfăptuiește în condiții ideale la miezul nopții, într-o zi cu lună plină. Ai nevoie de o lămâie proaspătă, trei lumânări albe și o cutie cu bolduri colorate. Exact la miezul nopții, aprinde lumânările și înfinge boldurile în lămâie, în timp ce repeți următoarele:

”Regină a Lunii și mare înstelată,
Diana, ție ți-e închinată,
Cu fiecare ac o vrajă nouă,
Ține-l pe (numele complet) departe de rău!”

Fă-o cadou prietenului tău. Îți va aduce noroc și vă va feri pe amândoi de rele.

Referitor la baghetele magice: Ia o eprubetă cu dop sau folosește orice alt recipient cilindric mai mic și transparent, precum un vas pentru condimente (piperniță, solniță). Umple-l cu semințe de fenicul (plantă ocrotitoare). Leagă eprubeta cu o fundiță, binecuvânteaz-o și atârn-o la ușă. Orice spirit malefic care ar încerca să intre în casă va fi obligat să numere toate semințele, nemaiavând astfel timp să facă rău.

Știai de sticla vrăjitoarei? În Anglia, acestea erau foarte răspândite în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea. Ia un borcănaș de sticlă cu capac care se înșurubează și umple-l cu obiecte ascuțite: ace, cuie, pioneze, cioburi de sticlă (mai ales dintr-ooglindă spartă), spini, urină, sare etc. Adaugă rozmarin, busuioc și frunze de dafin. Înșurubează bine capacul și sigilează-l folosind ceară topită de la o lumânare neagră, rostind următoarele:

”Sticlă a vrăjitoarelor, ierburi și farmece
Răul tu-l alungă, durerea fă să plece
De dușmani să mă ferească
Vrerea-mi să se-ndeplinească!”

Ascunde sticla după dulapiorul de sub chiuveta din bucătărie sau îngroap-o în cel mai îndepărtat colt al curții tale atunci când luna este în creștere. Sticla vrăjitoarei își apără stăpânul de rele și constituie un minunat cadou de casă nouă.

Iar acum spre final câteva informații despre fier și usturoi. Asemănătoare ca idee cu sticla vrăjitoarelor este și practica străveche de a înfige țepușe de fier (se pot folosi și cuie foarte mari, mai ales dacă sunt magnetizate) în pământul din fața fiecărei intrări în casă. Datorită proprietăților sale magnetice, fierul crează un câmp care distruge coeziunea entităților imateriale, constituind astfel un adevărat blestem pentru toate spiritele malefice. În mod similar, mirodenile care conțin acizi, precum cățeii de usturoi și ardeii iuți, dacă sunt atârnate la ferestre, vor împiedicaspiritele rele să intre în casă.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari