Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 5 martie 2016

CUM SE FACE UN SPECULUM SAU O OGLINDA MAGICA AUTENTICAModalități de confecționare, consacrare și împuternicire a Oglinzii Magice


Speculum-ul sau Oglinda Magică este unul dintre cele mai vechi instrumente de divinație. Speculum-ul clasic este o suprafață concavă întunecată dintr-un material ce reflectă lumina. Va puteți fabrica cu ușurința unul folosind cadranul curbat al unui ceas și pictând cealaltă parte, convexă (protuberantă), cu vopsea neagră, lucioasă. Magazinele de antichități sunt o bună sursă de ceasuri vechi cu cadrane din sticlă rotunjită. Fabricarea tradițională a unui speculumîncepe într-o noapte cu Luna Plină – de preferat când Luna este în Pești, Rac sau Scorpion.

Odată ce ați vopsit sticla și s-a uscat bine, cufundați oglinda într-o fiertură de ierburi: rozmarin, fenicul, virnanț, verbină și frunze ori scoarță de nuc. În timp ce sticla este încă în poțiune, țineți-vă ambele mâini deasupra ei, cu palmele în jos spunând: „Treziți-vă voi, spiriteadormite ale vechimii,/Ale căror ochi dezvăluie ce este spus în întuneric/Dați-mi viziuni în această scobitură întunecată,/Și faceți-o poartă a vrăjilor magice”.

Vizualizați o ceață mistică argintie ce se formează în jurul oglinzii. Inpirați adânc, apoi expirați încet deasupra poțiunii. Imaginați-vă că respirația voastră împinge ceața argintie în oglindă. Faceți asta de trei ori. Ulterior, scoateți oglinda din fiertură și uscați-o bine. Acum sunteți pregătiți să armonizați oglinda cu aura voastră. Țineți oglinda în fața voastră, cu partea convexă în palmă. Apoi, pune-ți palma stângă deasupra ei, cam la opt centimetri deasupra suprafeței sale și începeți să faceți mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic, încadrându-vă în dimensiunile oglinzii. Aveți grijă să nu atingeți interiorul suprafeței oglinzii, pentru că veți lăsa urme de degete.

După ce terminați, scoateți oglinda afară, în lumina Lunii, astfel încât razele sale să cadă pe partea concavă a sticlei. Încet, umpleți oglinda cu poțiune (turnați peste ea), până la margine. Țineți-o în sus către Luna, aproape de nivelul ochilor. Nu vă faceți griji că dă pe dinafară sau pică poțiunea turnată. În timp ce vă uitați la Lună, lăsați privirea să se defocalizeze treptat. Dacă veți face asta în mod corect, veți vedea trei linii de lumină emanate de Lună. Continuați să vă uitați printre gene până când linia verticală ce pornește de la baza Lunii pare să atingă suprafața oglinzii.

Odată ce raza Lunii a atins oglinda, rostiți următoarele cuvinte: „Trei sunt razele care se văd acum,/Una vor deveni ele/Pentru că a venit vrăjitoarea în sfârșit/Ca să încarce și să dea putere acestei oglinzi magice”.

Închideți repede ochii, pentru a întrerupe contactul vizual. Deschideți-i din nou uitându-vă înspre oglindă. Turnați poțiunea rămasă pe pământ, făcând o libațieapoi clătiți oglinda cu apă curată, proaspătă și uscați-o bine. Înveliți-o într-un veșmânt de mătase pentru a-i proteja magnetismul lunar și nu lăsați niciodată lumina soarelui să cadă direct pe ea. Acum, speculum-ul vostru este pregătit pentru a fi folosit pentru divinatie.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari