Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 4 martie 2016

CUM SA VA FACETI O BAGHETA MAGICA AUTENTICAMai întâi găsiți un pom fructifer, cum ar fi migdalul sau alunul (și salcia e bună, dacă nu găsiți altceva), cu o ramură dreaptă, fără crenguțe și lungă cam cât brațul vostru de la cot la vârful degetului mijlociu. Grosimea nu este la fel de importantă ca lungimea atâta timp cât vă simțiți bine cu ea în mână. Odată ce găsiți copacul din care să vă tăiați bagheta așteptați până la apusul unei zile de miercuri (ziua lui Mercur), când luna este în creștere. Înainte de a tăia, turnați niște apă la rădăcina copacului și explicați-i ce doriți să faceți. Cereți permisiunea spunând:

„Grațioasă salcie, îți dau apă și îți cer o favoare.

Îți cer o ramură din care să îmi fac o baghetă cu care să practic magia spre a servi la tot ce este viu. Mă leg să folosesc sacrificiul tău folosindu-l cu înțelepciune. Fii binecuvântată”. Faceți o plecăciune în fața copacului și apoi tăiați o bucată mai lungă decât credeți, pentru că mai târziu o veți ajusta la mărimea potrivită. Nu uitați să pune-ți niște noroi pe rana copacului pentru a-l ajuta să se vindece și mulțumiți-i înainte de a pleca.

Bagheta trebuie croită în aceiași seară în care a fost tăiată. Decojiți cu grijă toată scoarța de pe ramură cu un cuțit. Evitați pe cât posibil să tăiați sau să crestați lemnul în interior. În timp ce faceți asta va trebui să vă mențineți intenția magică focalizată asupra sarcinii zicând: „Binecuvântată de tine, baghetă a puterii, binecuvântată fii tu, baghetă a înțelepciunii...”.

Când terminați această operație tăiați bagheta la măsura potrivită.

Înfășurați-o în pânză de in sau mătase și lăsați-o afară la uscat până în miercurea următoare când luna e din nou în creștere. Dezveliți bagheta și neteziți-o cu glaspapir fin. Cumpărați apoi ulei de in de la un plafar și ungeți-o în mai multe straturi până se usucă rostind incantația de mai sus. La final lustruiți-o cu ceară de albine ca să fie fină ca mătasea.

Finisarea părții mai înguste se poate face în două moduri: fie sub formă de thyrsus (baston înflorit purtat de Dionisos), fie cu un cristal. Dacă vreți ca bagheta să semene cu un tirs, sculptați-i capătul sub formă de mâner rotund până când capătă o formă de pin. Dacă preferați un cristal, găsiți unul care să aibă același diametru ca și bagheta. Pentru a crea un puternic conductor de energie, magnetizați o coardă de pian cu un magnet de-a lungul ei, într-o singură direcție, în mod repetat până ajunge să poată atrage agrafe. Folosind un bomfaier faceți câte o crestătură fină la fiecare capăt al baghetei apoi atașați coarda magnetică, trecând-o prin vârf.

Folosind lipici, de preferat epoxy, fixați cu grijă cristalul în vârf pentru a fi îmbinat complet cu lemnul și coarda de pian. Baza o puteți acoperi cu cabochon. Deasemenea puteți folosi un mic magnet rotund așa cum se proceda în antichitate. După ce terminați, înfășurați bagheta într-o pânza de în sau mătase spunând: ”Așa să fie!”.

În următoare miercuri cu luna în creștere despachetați bagheta și în timp ce rostiți incantația imprimați mai întâi în creion și apoi în cerneala de la vârf la bază simbolurile din poza articolului. Nu sunteți obligați să folosiți aceste simboluri neapărat, puteți să vă gravați propriul nume magic folosind caractere tebane. Consacrați bagheta arzând puțină scorțișoară și treceți-o prin fum zicând:

”Te trosnesc pe tine baghetă a măiestriei
Să concentrezi voința mea cea mai adevărată
Fie ca puterea mea să treacă prin tine
Precum doresc eu, așa să fie!”
Se păstrează în pânza de în sau de mătase.


Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari