Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 25 februarie 2016

LA CE ANUME NE REFERIM CAND POMENIM DE VISAREA LUCIDA
Ca în cazul oricărei discipline, practica este lucrul cel mai important.

Există o altă lume în care intrăm doar prin intermediul viselor, denumită adesea ”timpul visării”. Este un tărâm pe care îl împărțim cu toți aceia care visează, oameni sau nu, care are propriile sale peisaje, reliefuri. Acolo se află țara zeilor, lumea de apoi a tuturor credințelor, spiritelor și strămoșilor, toate lumile fanteziste din mituri ori povești. Acolo putem face orice ne dorim. După ce veți învăța să vizualizați clar ceea ce vreți, o să fiți pregătiți pentru următorul pas. Acest procedeu îl putem numi visare lucidă. Ideea este să fiți conștienți, în visele voastre, să puteți călători unde doriți, să faceți diverse lucruri în mod intenționat și astfel să vi le amintiți când vă treziți.

Când mergeți seara la culcare, trebuie să folosiți abilități ce le veți dezvolta prin meditație și vizualizare, cum ar fi să vă întindeți, să închideți ochii, cufundându-vă astfel într-o stare de transă meditantă. Nu doar pur și simplu să vă aruncați în pat. Este nevoie de ceva relaxare și va trebui să începeți să vizualizați cum anume vă plimbați pe o potecă. În timp ce vă deplasați, vor începe să apară diferite lucruri ce nu le vizualizați intenționat, ci vin de la sine. Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, pătrundeți în tărâmul viselor, ridicați-vă mâinile în față, întoarceți-le invers, strângeți și întindeți-vă degetele. Atâta timp cât puteți face asta veți deține controlul asupra visului.

O altă parte importantă a visării lucide este să vizualizați și să rețineți obiectele cu care interacționați zilnic, pe cele care le folosiți cel mai adesea. Dacă ar fi să mă adresez vrăjitorilor aceștia cu siguranță vor avea de reținut imagini precum athame-ul (pumnalul magic), rozarii sau alte obiecte magice de care se folosesc sau le poartă fără ca „restul oamenilor” să știe. Încercați să vă vizualizați în vise așa cum sunteți de obicei, dacă nu dispuneți de un arsenal vrajitoresc complet nu e nici o problemă. Aceste lucruri ajută să vă mențineți mereu personalitatea. Folosind diversele instrumente de care dispuneți în vis, o să puteți să provocați și să vă învingeți eventualele coșmaruri sau chiar să luați parte la aventuri de neuitat. O experiența interesantă a mea, este faptul că de multe ori mi-am învins teama de înălțime, prin faptul că în majoritatea viselor constiente (lucide) ce le aveam: zburam sau mă aruncam de pe clădiri, aterizând la sol fără probleme. Este doar un exemplu, nu vreau să intru în amănunte.

Secretul este să rămâneți conștienți. Pentru a avea vise lucide în primul rând învățați să vă memorați visele. Bineînțeles ca în oricare disciplină, practica este lucrul cel mai important. Faceți asta în fiecare noapte și veți deveni din ce în ce mai buni. În lumea viselor timpul poate fi dilatat, astfel încât câteva ore de somn pot părea zile sau chiar mai mult. Dacă vă veți exersa abilitățile magice în lumea viselor, unde dispuneți de tot timpul din lume, acestea se vor îmbunătății și în Lumea Trează.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete