Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 19 ianuarie 2016

Desteptare spirituala

”Nebunii nu știu ceea ce fac. Energia este trimisă în sus. Aceasta ar trebui să meargă înapoi în Pământ, pentru a-l reface." (Satan/Lucifer)

Sunt vorbe extrem de adevarate, insa nu oricine le poate intelege incat sa isi dea seama la ce anume se refera. Asta fie din prisma ignorantei si a stagnarii in care isi face veacul, fie prin distragerea atentiei - care da rezultate uimitoare nu doar in spiritualitate ci si in viata de zi cu zi. Despre asta as putea scrie romane intregi dar ma abtin si enumar cateva in mare pentru ca stiu ca veti intelege: media, politica, razboaie, calculatoare, servici etc. adica orice alte activitati care nu au legatura spiritual energetica... SAU... daca ar avea, cum ar fi falsa religie a crestinilor si a coranului, este doar de fatada pentru a va trage in jos cu minciuni. Asta inseamna sa fii distras pentru a nu vedea si... cel mai grav: A NU STII. Vedeti voi, mai exista si anumite curente oculte cum ar fi wicca sau yoga care propaga invataturi gresite, si multi care zic ca de fapt sunt pe un drum mai bun crezand ca au gasit adevarata cale, dar si-o iau in barba fara sa isi dea seama. De ce? Pai e simplu nu toti trebuie sa fim deasupra iar eu am o vorba: "Da-i celui din fata ta impresia ca el a castigat, cand de fapt e invers" (DragonAthus).

Majoritatea nu stiu sau poate nu au auzit de lucrul cu energii programabile sau chiar de neutrini ( particulele sufletului uman ce sunt legate de corpul nostru fizic printr-un cordon de legatura, care la randul lor au nevoie de energie) - in fine nu vreau sa intru in alte subiecte, incerc pe cat posibil sa ma axez pe titlul topicului si pentru a va destepta sau cel putin a va da unora din voi un impuls. Ceea ce vreau sa spun este ca avem nevoie de meditatii si nu orice fel de meditatie ci meditatii de imputernicire si ridicare a energiilor - asta in prima parte. Acuma... cum spuneam si mai sus, treaba aceasta nu este pentru oricine. Sunt sigur ca toti care au accesat acest articol si au terminat de citit primele 2 randuri cu citatul lui Satan au dat "close" au scuipat in san si si-au facut semnul crucii (semn pangarit dupa Anch si furat de religia actuala de la vechii egipteni - de fapt toata povestea bibliei este o compozitie manevrata din istoria egiptului - numai ca au alterat-o dupa bunul chef ) Cu siguranta nu vor mai reveni pe acest portal. Foarte bine, ma bucur extrem de mult pentru prostia lor. Fiecare primeste ceea ce merita, dar daca ar gandi putin cu capul si nu cu barba lu' popa duhu' de la cele 20 de biserici ce le avem intinse pe o arie de circa 1 km ar fi altceva... in fine. Pe langa meditatie, e necesar stapanirea lucrului cu aurele. Aura face minuni si e o cheie esentiala in dezvoltarea spirituala. Trebuie stiut ca nu am sa ofer aici metode pas cu pas despre cum anume sa incepi lucrul si dedicarile in acest domeniu - care este unicul adevar in tot si toate - pentru ca cine vrea: cauta si gaseste. Un punct de plecare, asta daca iti poti aloca circa 45 de zile din viata ta, sa te rupi de ceea ce te tine captiv zi de zi si sa te axezi pe informare ar fi site-ul celor de la Bucuria Lui Satan. Ai acolo informatii cat pentru o viata, trebuie doar sa stii cum sa le "digeri".

E timpul sa faci ceva bun pentru tine in viata asta, ceva care este o continuare a vietii pe care ai avut-o anterior, e timpul sa te destepti. Dezvolatarea spirituala oculta este adevarata putere, dar trebuie sa stii ca nu va fi asa de usor precum pare... la fiecare pas exista cete de dusmani pregatiti sa nu te lase sa reusesti. Trebuie sa le arati ca te ridici de fiecare data cand ei te pun la pamant.

Am scris acest articol ca un indemn pentru toti. Si pentru cei activi dar si pentru cei care abia fac primii pasi. Trebuie totusi aleasa calea reala nu minciunile ce se propaga in lume la ora actuala. Dar, am toata increderea in fratii si surorile noastre caci oriunde am fi niciodata nu vom ceda.

Hail si Ave intotdeauna. I.N.D.N.S.L.E.
Cunoasterea inseamna putere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete