Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 20 octombrie 2015

Semne si Viziuni ( Cultul Mortii )

Aceasta postare este o continuare la precedentele postari incepute acum ceva vreme in urma, postari si articole referitoare la Venerarea Mortii, sau mai bine spus Cultul Mortii. Pentru cei care vor sa citeasca si episoadele precedente, origini, ofrande, cult privat, setarea altarului si multe altele va invit sa scrieti in rubrica de SEARCH a acestui blog textul urmator: “Cultul Mortii” si sa dati ENTER. Va vor aparea mai multe postari din aceasta categorie, postari care nu sunt numerotate cum bine v-am obisnuit si la alte seriale incepute pe acest blog, dar nici nu o sa o fac, deoarece aceast subiect nu este destinat oricui. Asadar…

Dupa ce terminati cu setarea, aranjarea si pozitionarea altarului pentru Doamna Moarte sau Senior La Muerte si dupa ce oferiti ofrande pentru prima data, este un lucru simplu si firesc ca sa primiti tot felul de semne, sa aveti viziuni, vise prin care Moartea isi face simtita prezenta si ofera cunoastere adeptilor sai. In unele cazuri, nu mereu, adeptii care tocmai ce au fost initiati de-a binelea in lucrarile Spiritului Scheletului, ajung sa perceapa imediat imagini sau statuete ale Mortii ( ale spiritului mortii etc ) chiar si in cele mai neasteptate locuri, sau in contexte care au ca scop aducerea aminte, a devotamentului si prezentei Umbrei Mortii.

Este totusi ceva obisnuit pentru initiati sa experimenteze, prin intermediul starii lucide, diferite forme sau contacte cu SLM (Doamna Moarte, Senior la Muerte) care isi manifesta aparitiile in forma sa astrala inarmata cu coasa

Forma concreta de comunicare cu Lordul Mortii devine posibila prin intermediul gandurilor si a viselor, iar cei mai bine cuvantati dintre initiati si adepti (avansatii) pot primi diferite instructiuni direct de la insusi Moartea sau anumite ritualuri secrete.

Se zice ca daca primesti constant vise cu Lordul Mortii si puterile acestuia, este un semn bun care prevesteste ca devotamentul tau a fost acceptat de catre “Monarhul Oaselor” ca si cum ai fi copilul credincios ai Mortii.

Moartea insasi se poate manifesta in planul fizic in anumite cazuri exceptionale luand forma unei umbre neagre cu o forta si putere asa de mari incat nici o alta entitate, spirit sau dumnezeu nu o pot dobora. Prin aceasta manifestare ofera protectia coasei sale adeptilor si poate fi vazuta doar de aceia care au “ochi sa vada”.

Deasemenea Lordul Mortii isi mai poate face simtita prezenta si miscand sau manipuland statuia de pe altar sau alte obiecte consacrate ce se afla pe el. Aceasta se poate intampla, spre exemplu, in ziua de dupa un ritual magic avansat, cand observati ca pozitia statuietei (sau altor obiecte) a fost schimbata/orientata cu fata catre dreapta/stanga fata de pozitia orignala. In cele mai extreme cazuri, statueta lui Senor la Muerte poate fi gasita complet cu fata catre perete, sau chiar crapata ori sparta fara ca nimeni sa o atinga. Acest tip de semn trebuie interpretat ca o avertizare, insemnand ca Moartea nu este multumita in anumite privinte ori ati facut greseli majore in lucrarile magice pe care le-ati intreprins.

Intotdeauna acordati atentie sporita si tratati cu mare atentie diferitele semne si previziuni ce le primiti. Considerati-va binecuvantati ca sunteti in contact cu o putere ce poate canaliza puterile Lordului Mortii in toate lucrarile de vrajitorie ce le faceti in numele sau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete