Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 22 octombrie 2015

Colectia Povestiri Stiintifico-Fantastice (CPSF) – 6,7: Indienii

Iata-ma din nou intors cu inca doua numere ale celei mai renumite publicatii din Romania: Colectia de Povestiri SF, publicatie care si dupa cei 60 de ani de la aparitie (lansare) este inca dusa mai departe de catre editura Nemira si daca nu ma insel NOUA revista CPSF e ajunsa acum la numarul 37. In fine, sa lasam asta... in aceasta mica postare am sa va vorbesc in mare despre ceea ce veti putea citi in aceste doua numere aparute in anii 1955 respectiv 1956, deasemenea va voi oferi si linkurile de unde le veti putea downloda si citi in format PDF.

Dupa cum si titlul ne spune este vorba de niste indieni. De fapt de 2 triburi de indieni care traiau in lisnite si pace undeva pe o insula. Acestia aveau ca indeletnicire vanatoarea de balene si din cand in cand mai faceau negot cand vre-un vas de albi veneau la ei pe insula. Toate bune si frumoase pana cand soseste un bric al Marii Britanii iar oamenii aceia devasteaza si "sar calul" asupra indienilor. Acestia nu au stat cu mana in san si au reusit sa ii omoare aproape pe toti, insa cei care au reusit sa scape au fugit in larg cu corabia cu care venisera. Dupa un timp se aliaza cu niste rusi, mintindu-i ca de fapt indienii au asaltat primii si au luat ostatici oameni de-ai lor. Se duc rusii cu toata flota lor,..care am uitat sa va zic... erau in trecere cand s-au intalnit cu bricul Marii Britanii. In fine ajung ei acolo la indieni , se cunosteau cu acestia si vorbeau chiar si limba lor si afla ce si cum, care a fost faza reala si cad la pace. Capitanul vasului de englezi nu e de acord si pleaca mohorat dar nah, nu avea ce face. Dupa un timp acesta, Parson, se numea el, se intoarce cu bogatii sa faca negot cica... si astfel printr-un siretlic reuseste sa curete total de pe fata insulei unul din triburile de indieni. Ma rog cam asta e povestea in mare.

Sincer sa fiu, chiar nu mi s-a parut nimic SF in ea, dar.. acum daca a fost inclusa in CPSF, noi sa fim sanatosi.

Linkuri de unde pot fi citite numerele 6 si 7:

CPSF - Nr.6
CPSF - Nr.7

ANUNT: pentru aceia din voi care vor sa aiba colectia completa (ebook) format PDF pe DVD sa dea click AICI.

Numai bine tuturor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete