Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 2 octombrie 2015

Aragena – Locul Îndepărtat (compilatie SF - horror)

„Afara-i frig și e-nnorat
Iar soarele n-a scaparat
Din Aragena am scăpat
Vezi ca vin, bang-bang și te-am linsat”Undeva într-un viitor îndepărtat circa în jurul anului 2384 pe Terra nu mai existau continentele, toate fusesera unite intre ele prin miscari naturale ale planetei și a climatului acesteia. Bine, nu chiar naturale suta la suta caci pe ici pe colo mai era și mana omului și a razboaielor de purificare care durasera 200 de ani. Acum exista un singur oraș înconjurat numai de ape. Un oraș imens, o insula am putea spune ce purta numele de Ener. Acesta era protejat de un scut special împotriva inamicilor dar și a radiațiilor ori meteoritiilor ce cadeau din cosmos. În subteranele orașului existau niște turbine care asigurau și produceau oxigenul necesar vieții. În oraș tronau robotii și navele spatiale, calculatoare și tehnologii cum nu va puteți imagina. Se organizau croaziere de lux pe alte planete. Toate din galaxia noastră inclusiv câteva sute de astrii stelari. Toate bune și frumoase doar ca și aici politica joaca un rol important și interesele care se tes pe ascuns îl vor aduce pe Ray Starter, un mare polițist al acelor vremuri, în fata justiției. Acest Ray, era o piedica pentru cativa oameni ce aveau de gând sa ajungă la guvernare și ii intind tot felul de capcane, aducandu-i dovezi false împotriva lui. Într-un final este trimis în Aragena.

Aragena era de fapt o mare masinarie capabila sa te duca înapoi în timp. O masinarie cu o singura direcție, doar dus, caci cale de întoarcere nu exista și nici metode de sabotare. Chiar insasi constructorii masinariei fusesera trimiși înapoi în timp tocmai pentru a se pierde secretul. Va dați seama ca toți infractorii ajungeau în Aragena iar el ca polițist trimisese acolo mulți dintre ei și nu are o primirea prea buna la început. În timp se dovedeste a fi foarte capabil în alde supravietuirii și va fi integrat bine în acel habitat primitiv. Aragena este locul unde tehnologia nu exista, te aflii înaintea vremurilor aparitiei dinozaurilor. Te lupți cu orci care trăiesc în subterane, orci ce adora carnea și sângele proaspăt sau vanezi pentru a putea supraviețui. Casele oamenilor de acolo sunt construite (de ei bine înțeles) în copaci, orcii nu se pot urca. Mai exista totuși o platforma unde cei din viitor își arunca deseurile. Din acele gunoaie tehnologice, oamenii noștri reușesc sa improvizeze arme și anumite mici aparaturi oarecum sofisticate.

Cu timpul cei de acolo formeaza echipe și pleacă să se rafuiasca cu orcii, încercând sa ii elimine cumva definitiv. Deasemenea descopera și niște femei într-o peștera, și nu orice femei, ci niște vrajitoare care se ocupa cu ritualuri puternice stravechi. Erau niște zeitati de fapt de înaintea facerii oamenilor, dar asta se va afla mai incolo. Acestea ii ajuta pe oameni sa razbeasca împotriva oricilor, și chiar izbutesc sa preia controlul acestora.

Însă într-un final vor ajunge sa descopere, după multe alte peripetii, care de altfel va las pe voi sa le creati, sa descopere ca de fapt regele orcilor nu este altul decât unul din cei 5 inventatori ai Aragenei. O să cada la învoiala cu ei și acesta ii ajuta prin intermediul unor cristale din acea perioada și cu resturile trimise din viitor sa asigure o inversare a directiei pe platforma Aragenei sa poată functiona și înapoi în locul de unde s-a trimis. Odată reintors în lumea s-a naturala Ray Starter devine eroul orașului și ajutat de singurulul inventator aflat în viața reușește sa ii „aranjeze” cum trebuie pe cei care vroiau sa ajungă la putere.

PS: idei extrase din prima mea carte care am început sa o scriu undeva prin anii 2004 (ma rog, nu am terminat-o), dar care acum vi le ofer vouă. Exista mult mai multe detalii și variante însa, v-am expus ideile în mare, restul tine de voi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete