Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 21 septembrie 2015

Vietometrul: Dispozitiv Martian

Vietometrul este acel dispozitiv bionic atașat sau mai bine zis incorporat în antebratul uman montat pe exterior la vedere. Acesta controleaza intregile activități ale corpului uman, în speta celulele organismului în sine, creierul fiind singurul organ individual care lucrează după procedurii proprii. Vietometrul dispune de foarte multe funcții și roluri, iar cel mai important dintre acestea fiind ca el poate calcula timpul cât mai ai de trăit, mă rog mintea ta, câta vreme va mai putea petrece în corpul pe care deja îl ocupa. Organismele fizice pot fi integrate și dezintegrate în funcție de cifrele indicate de ecranul vietometrului. Când contorul ceasului ajunge la zero, te poți considera adormit, adică praf și pulbere... doar mintea ta rămânând întreaga fără a se putea dezintegra. Dar, niciodată nu vei știi cât timp vei zace așa în nestire pana la o noua reactivare, ceea ce nu prea se întâmplafoarte des și nu cu oricine. Cu timpul din vietometru cumperi ce ai nevoie, plătești utilitati etc, supraviețuiești cum se spune, dar la fiecare folosire chiar și a unui simplu aerobus, plătești cu minute, ore din viața ta. Însă nu trebuie sa te sperie acest aspect, caci... dacă ești deștept(a) îți poți reincarca sau marii timpul vieții traind chiar și mii de ani, dar despre acest aspect nu va voi vorbi acum, ca nu e prea legal și nu am de gând sa fiu deconspirat așa de ușor de către cei de sus. Hakkobotii știu mai bine.

Ce vreau sa zic e ca atunci când martienii ne-au cotropit planeta, de fapt... nu a fost chiar cotropire ci mai degraba o capcana. Veniseră cu gânduri pasnice și intentii prietenoase. Astfel ne-au momit cu aceste vietometre bionice care puteau vindeca ca prin minune orice fel de boala, mai pe scurt făceau lucruri magice adică nu doar vindecari sau exomemorii. Dar asta a fost așa doar de fatada să ne convingă pe toți ca sa ni le montam. După ce acestea au fost montate la toată populația globului, ceasurile vietometrelor au fost date peste cap și setate sa dispuna de maxim 48 de ore de viața, timp în care martienii noștri au avut timp berechet ca sa poată sorta pe cine sa pastreze și pe cine sa elimine din peisaj. Astfel cotropirea, cucerirea pământului fără arme nucleare și mari războaie a fost infaptuita printr-un mod elegant și foarte delicat de către martieni. Prea simplu prea banal. Martienii despre care vorbim, în urma cu câteva decenii fusesera descoperiți în subteranele planetei Marte iar bunul nostru guvern, mă rog ex-guvernul, ca azi nu mai exista așa ceva, erau în stransa legătura și colaborau fără știrea populatiei. Ați înțeles deja.

In fine ca sa trecem peste... vietometrele mai noi de generație actuala, cele care au fost upgradate și ridicate la o versiune superioara pot de acum sa modifice și infatisarea persoanei, nu complet ci doar o mica parte, mici modificari. Mai pot deasemenea modifica, bloca sau trimite amintiri intre persoane, gânduri realitati. La reactivare și la naștere, în speta primești un numar modest de ani de viața care în funcție de ce faci și cum te porți poate crește sau scade drastic. Deasemenea dacă știi un pic de tehnologie poți bloca accesul la vietometrul tău a persoanelor nedorite, adică mai pe scurt sa nu afle totul despre tine decât dacă tu le dai voie. Aici existand o excepție de la regula, cei prea înalți din ordinul de sus pot accesa orice informație stocata în vietometru fără acordul titularului.

Oricum toate vietometrele sunt conectate la astromaterie non-stop iar astromateria e în stransa legătura cu Tiansa - sursa principala care se afla în miezul planetei Marte. Mai mult de atâta nu pot dezvalui, și așa am făcut cu greu rost de aceste informații de la piratii mei care mi-au transmis datele pe hartii interclasate electro-ionizate ce nu pot fi detectate ca ilegalitati prin bucla spatio dimensionala a timpului. Și-au riscat pielea pentru a ne avertiza din timp de pericolele la care vom fi supusi în curând. De ce zic curând? Pai pentru ca deja suntem în acea perioada în care guvernele noastre colaboreaza în secret cu alienii, dar asta cred ca deja v-ați dat seama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari