Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 28 septembrie 2015

Terraformare și Imortalitate

Prima a fost Marte apoi s-a continuat cu Venus și Jupiter. Știu ca în aceste vremuri pare ceva ireal pentru voi, dar va pot asigura ca totul este extrem de real. Pai sa luam ca exemplu: Marte. E și cea mai apropiata de noi, se aseamana foarte mult cu Pământul iar munca depusa aici a fost una foarte mica în comparație cu restul de planete unde nu exista măcar un strop de dovada ce poate sustine viața. Cei drept cu timpul cercetatorii noștri au evoluat extrem de mult, ma refer aici la cercetatorii martieni, ca de aici pleacă toate secretele universal stiintifice aplicabile.

Așadar revenind la subiectul care ne interesează am să va spun în mare și rapid ca totul a fost o afacere cu bani și politica. Mă rog exceptând insuccesul primei echipe de 24 de persoane trimise sa formeze colonia în anul 2020, care a fost imediat musamalizat și dat la o parte cu buretele... echipa a doua a călătoriei 4 an mai târziu trimisa spre teraformare a fost compusa din 100 de persoane la bordul unei nave Ares, care cara 8 cilindrii tolieni, din care făceau parte păduri, rezervoare de apa, ferme și locuinte. Fusesera trimiși ca sclavi, adică ma refer la faptul ca aceștia trebuiau sa respecte ordinele și dorintele celor care ii insarcinase sa terraformeze planeta roșie. Doar ca nu a fost chiar așa.

Au părut ei ca sunt ascultatori și ca pot urma comenzile impuse de alții, însă în realitate descoperirea ce au putut-o face pe Marte i-a făcut adevărați Zei Planetari.

Călătoria pana la Marte a durat mult mai puțin decât era estimat acum ceva ani în urma, adică în loc de 1 an , a durat 4 luni, ceea ce contează extrem de mult. Bine înțeles ca nu au fost scutiti pe traseu de pericole și peripetii, poate chiar unul din pericole a fost cel care a ajutat la marea descoperire, cu acele microbacterii ce s-au infiltrat întâmplător în organismele oamenilor ajutand la dezvoltarea altor capacitati. Trecând pe lângă incercarile cu asteroizi, radiații aproape letale, certuri, bisericute și sex, după aselenizarea și stabilirea lor acolo... ordinele veneau necontenit din toate directiile și nu erau oarecum tocmai potrivite. Au fost chiar și amenintati ca li se vor taia aprovizionarile cu resurse dacă nu vor face cum li se zice.

Pana într-o zi când capetenia, de fapt una din cele 3 capetenii ale grupului nostru de pe Marte se supăra și pune piciorul în prag, incheind orice legătura și contact cu Terra. Și așa erau în războaie de ani buni oamenii pe Pământ și abia 50 la suta din planeta încă mai era în picioare, dar în rest sa razboiau datorită religiilor și lipsei banesti. Daia și terraformarea aceasta. În fine...

Martienii noștri taie orice legătura și contact cu ceilalți și își văd în continuare de dezvolatarea lor. Cei drept a durat în jur de 60 de ani pana totul să fie cum trebuie pus la punct și tot în acest interval de timp, ca v-am spus descoperirea care a uimit aceste ființe era faptul ca puteai sa îți folosești cu peste 50 la suta mai mult din capacitatiile creierului și cu ajutorul undelor puteai face cam orice. Secretul a fost bine păstrat caci este o arma imbatabila aproape indestructibila și nu toți posedau aceaste cunostiinte, doar o parte din cei aleși merita acest supliciu.

Partea buna este ca s-au extins colonii și pe alte planete iar situația de pe Terra, a rămas în continuare dramatica chiar și acum după 600 de ani de la prima misiune, pamantenii sunt în continuare ființe ne-evoluate și la fel de primitive cum erau prin anii 2015. O parte din cei care prezinta cât de cât insusiri pozitive și calități se afla acum în centrul de formare de pe Luna și dacă vor trece testele vor putea avansa la nivelul superior. Cei drept nu e vina lor ca s-au născut în pucioasa și în fum, printre oameni lacomi și interesati doar de bani, când pe lumea aceasta exista multe alte lucruri cu atât mai fascinante și mai benefice pentru intregile ființe.

Așa și sa va mai spun un pic și apoi închei. Comertul este cheia principala în viitorul în care ne aflam, dar țineți minte ca pe lângă dispozitivele de teleportare care se folosesc intre planete toate organizatiile sunt unite intre ele lucrând pentru telul principal (misiunea comuna) și anume: Imortalitatea tuturor organismelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari