Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 29 septembrie 2015

Rozariu Satanic de Vanzare din pietre semi-pretioase ONIX si ochi de taur + Lumanare neagra CADOU

Salutare dragii mei si bine v-am regasit in aceasta saptamana cu produse noi, unicate pe stoc. Este vorba despre rozariul satanic original facut ca la carte, cei drept care nu se gaseste decat la mine. Inainte nu faceam asa postare dupa postare la fiecare produs adaugat in Magazinul Vrajitoresc dar de acum incolo o voi face.

Asadar va prezint spre vanzare noul model de rozariu satanic pentru meditatii si dorinte. Are 108 bile mici ONIX negru si 9 bile mari ochi de taur fiind multiplu de 3 (cunoscatorii stiu ce vorbesc aici). Pendantul este cu Baphomet nu se gaseste nicaieri in Romania, eu le-am adus cu comanda de pe net tocmai din UK. Ma rog poza vorbeste de la sine, Pendatul vine insotit de un cap de mort aproximativ de circa 1 cm din argint tibetan. La fiecare rozariu comandat se ofera cate o lumanare neagra cadou.

Pret: 180 ron.  ( si asta doar pentru acest model, caci de saptamana viitoare rozariile cu baphomet nu vor fi mai ieftine de 200 ron / bucata ).

Oricum de saptamana viitoare aduc si rozarii pentru distrugerii care vor avea in componenta sa cranii din argint tibetan si bine intele ONIX negru. La pendante vor predomina crucile intoarse dar si cele cu baphomet. ATENTIE ! Tot ce aduc nu mai am cum face rost si alta data, sunt ultimile bucati disponibile. Veti vedea cand le bag in magazin la vanzare... deasemenea vor fi si rozarii normale nu doar dinacelea folosite in magia neagra.

Pentru detalii si comenzi deja cunoasteti adresa mea de mail si de facebook. Asa ca, va astept acolo. Pentru cei care nu stiu, exista rubrica CONTACT.

HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari