Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 24 septembrie 2015

La bordul unui OZN Explocartoscanator

Nu știu câți dintre voi ați avut ocazia sa pasiti în interiorul unui OZN, dar eu pot sa spun ca am fost de cel puțin trei ori în astfel de navete și pot afirma ca nu toate sunt la fel. Exista și aici diferente de tipuri în funcție de misiunile pe care le intreprind. Eu am să va vorbesc aici despre ozn-urile cu rol de scanare și observare. Poate pe viitor am să va spun și câteva cuvinte despre navele care intervin interferand cu evolutia umana, despre cele cu adevărați piloti la bord sau cele de lupta și invazie. Dar asta voi vedea eu ce și cum... ce vreau sa precizez de la bun început este ca deși OZN-urile sunt considerate navete spatiale, ele de fapt sunt asemeni unor drone, adică au functiile programate. Adevaratele navete spatiale încă nu sunt trimise pe Terra decât în cazul unor viitoare confruntari și credeți-ma ca nu ne dorim așa ceva. Oricum cum bine se știe deja aceste drone OZN sunt super extrem de evoluate, însă dați-va seama cum sunt navetele spatiale reale, nu aceste mici jucarele de OZN-uri.

Bun și să ne axam pe modelul de OZN cu care am început aceasta relatare. Aceste tipuri se mai numesc și Explocartoscanatoare. Nici un astfel de vehicul aerian nu are vreun pilot care îl conduce. Ele sunt controlate de la distanța de pe o baza stelara (nu știu dacă e bine sa dau și numele acestei baze aici), cert este ca toate informațiile și toate acțiunile intreprinse pe Terra ajung instantaneu la baza stelara unde sunt analizate și prelucrate în amanunt. Și ca sa nu ma intind așa mult la vorba va invit așadar sa pasim în interiorul unui OZN.

Veți rămâne cu gura căscată și veți crede ca va aflati în interiorul unui ceas gicantic plin de mecanisme miscatoare, dar în speta asta e doar o prima impresie. Pe parcurs veți putea observa ca tot interiorul navei dispune de anumiti senzori de confort, niște senzori care pot citi gândurile voastre și în funcție de ele pot crea automat o ambianta foarte plăcută: temperatura, peisajul etc. Veți crede apoi ca va aflati într-un vis lucid. Și cum am spus mai devreme naveta noastră nu dispune de un echipaj sau piloti care sa o controleze. Deși exista și un panou de comanda în centrul navetei, acesta e folosit doar în cazurile de urgența de către anumiti oameni desemnati prin colaborare guvernamentala interstelara și agenți inflitrati printre omenire de când haul sa zic așa. Adică pe scurt un OZN ca acesta poate fi și controlat manual de ființe umane.

Pe lângă toate aceastea invelisul exterior este anti-glont, se poate camufla cu ușurința devenind chiar invizibil nu doar pentru radare ci și pentru ochiul uman, poseda și un scut energetico nuclear toate straturile și compozitiile fiind de origine cuantica. Pe lângă toate acestea, acest invelis are la exterior o întreaga camera de supraveghere 360 grade, adică tot invelisul este compus din mii și mii de camere micute unite într-un tot. Îmi amintesc de aceasta experiența când eram o data deasupra unui oraș noaptea și interiorul navei mi s-a deschis câmpul vizual al invelisului exterior transmitandu-mi imagini. Mi-a dat astfel impresia ca m-aș afla plutind agale în vazduh asemeni unui nor purtat de vânt privind ca hipnotizat la luminitele acelui oraș.

Și ca la orice OZN posedam și arme: tunuri plasmatice. Aceste tunuri plasmatice sunt complet diferite de oricare altele deoarece au o abilitate specifica extraterestra. Sunt tunuri vii, care pot respira și mișca asemeni unui om natural. Ele actioneaza în funcție de emotiile emanate sau captate de la alte ființe și reacționează la senzorii exfolieni ai armelor, gloantelor ori a avioanelor noastre ne-intrupate. Pe scurt și tunurile și invelisul exterior sunt conectate ca fiind unul și același lucru, dar acestea sunt folosite în funcție de situatiile ce intervin pe parcurs. În general se folosește functia de super viteza sau disparitie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari