Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 22 septembrie 2015

Itaaa ca sunt si vedeta, Biblia Rosie prinse roade mai frate, ma dadu la ziar si stiri acu o luna-n spate !!!

Mai una alta, mai asa mai pe dincolo iata ca veni la urechea mea o pasarica care imi sopti ca cei de la publicatia “Evenimentul Regional al Moldovei” mare lider in presa de Romania, cum se auto-intituleaza ei (cica), mai nou imi fac si reclama dandu-ma la stiri. Casa virtuala a lui DragonAthus. Hopa, hai ca asta e bine, dar nu doar mie, ci si celorlati de-ai casei cum ar fi “Flacara Neagra” si “BS”. Pacat ca nu i-au descoperit si pe cei de la SS (si nu vorbim de nazisti), BLS ori JOS.

Ce imi place mie asa de inceput la ei, este ca au putut sa evidentieze frumos Biblia Rosie, printr-un simplu citat destul de lung. Au ales unul reprezentativ nu am ce spune, unul care starneste foarte repede interesul celor care gandesc cu creierul si NU cu barba popii. Datorita acestor fapte, ca nah, sunt mai al dreacu si eu, o sa ma apuc sa continui scrierile incepute… cred ca nu au fost de ajuns cele 6 capitole existente pe piata... dar nu e nimic, ca fratele vostru de “suflet” va mai ofera continuarile, fix de unde Satan venise sa ii ia cu limuzina pe Adam si pe curca aia de Eva. Asta ar fi fost chiar frumos de precizat in articolul vostru dragi redactori, dar fie. Vedeti, eu abandonasem scrierea acestui minunat manuscris iar voi l-ati reinviat. Felicitari. Bravo!

Si ce a mai descoperit ochiul meu prin randurile voastre este ca voi sunteti fix in urma, dar in urma rau de toti dragilor, nu stiu de ce la voi informatia ajunge cu intarziere de cativa ani buni de zile :)). Pai la ce ati scris voi si aberat pe acolo despre gruparile satanice chiar ati dat cu mucii in fasole. Deci sunteti in urma cu circa, hmm cum sa zic eu… 8 - 10 ani si vedeti ca CIA nu mai are nici o treaba cu satanismul dat fiind faptul ca pe teritoriul Americii deja satanismul se preda in scoli, dar voi nu aveti cum stii acestea ca sunteti mici, mai dureaza pana sa va ticaie si voua ceasul. Plus ca sunt oameni sus pusi in pozitii inalte care stiu ei cum si ce tre' facut, sa aiba grija ca treaba sa mearga. In a doua ordine de idei concluzile pripite pe care le-ati tras se datoreaza faptului ca voi nu cititi ceea ce trebuie si sunteti in continuare captivi ai religiei false, indoctrinati fortat, si nu ati experimentat lucruri reale (oculte) ca sa va puteti convinge si singuri de anumite cunoasteri secrete, care nu degeaba vi se tin ascunse. Oricum in curand, adica de la anul se va ajunge la mana islamistilor si sa va vad atunci de ei ce mai scrieti?

Pentru a va putea deschide si voua ochii (poate cine-stie) va recomand acest site, macar daca cititi pagina principala si tot e bine: 


http://crestinismulexpus.blogspot.ro/

In rest nu prea am ce sa le zic mai multe pentru ca ei nu stiu sa faca diferenta intre curentele satanice existente (care sunt fix 3 la numar). Ce pot sa zic este ca le multumesc pentru ca mi-au inclus in articol si acele mici referiri la cartile de tarot si sfaturile mele vrajitoresti.

I.N.D.N.S.L.E si numai bine. 
Hail !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari