Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 17 septembrie 2015

Colectia Povestiri Stiintifico-Fantastice (CPSF) – 5: Inima de ciuta

Mdap, din nou avem parte de medicina aplicata si operatii. Insa, ceva nou pentru anul in care a fost scrisa aceasta povestioara SF. Cei drept operatiile de schimbare de cord abia in zilele noastre sunt posibile si nu oriunde. In publicatia cu numarul 5 avem parte de o surpriza, anume: un chirurg reuseste sa faca un transplant de inima iubitei sale, dar nu orice fel de inima… ci una de antilopa.

Si cum revista noastra prinde din ce in ce mai mult audienta de la public, se pastreaza aceiasi forma cu cate 2 povestiri intr-un singur numar. In cea de a 2a povestire este vorba de ingrasaminte miraculoase cu proprietati de crestere marite si mutatii.

Link: CPSF – Nr.5

Pana la o noura reauzire, numai bine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari