Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 15 septembrie 2015

Colectia Povestiri Stiintifico-Fantastice (CPSF) – 4: Marea Experienta

Ehh, asa da, alta viata, seamana a SF.
Incepand cu acest al 4 lea numar al publicatiei CPSF se pare ca avem parte de actiuni sofisticate si nu numai atat… acest numar include 2 povestiri.

In prima povestire este vorba de criogenie si un viitor nu foarte indepartat, actiunile avand loc in perioada anilor 2150 – 2172 ceva de genul. Si o mare realizare a oamenilor care reusesc sa miste de pe orbita sa naturala planeta Venus… astfel reusind sa creeze conditi de viata mult mai propice pe acea planeta. Oricum o sa vedeti o alta fatada a planetei noastre, alti oameni alte tehnologii din viitor dar nu numai atat… inclusiv locuri de munca si oameni pe Luna. Dar destul ca stric tot farmecul povestii.

In povestea a doua, Proxima Centauri este vorba de o actiune petrecuta in visul unui student la energetica. Cu mafioti, rachete, astrii cerestri, arme care te pot topi, furturi si laboratoare avansate cum vezi doar in filme. Se fura dispozitivul de propulsare, un sistem sofisticat care iti permitea sa ajungi la orice stea din galaxie si mai departe veti putea afla doar daca cititi acest numar al revistei.

Link pentru citire online sau download in format PDF:

CPSF – Nr.4

Revin in forta si cu restul de aparitii, v-am spus ca posed toate numerele complete din anul 1955 pana in 2012, adica 578 de reviste. Dar dupa cum vedeti nu am cum sa le ofer pe toate intr-o singura postare. Drept urmare acest serial al colectiei va fi unul foarte lung iar in fiecare postare va exista cate un numar al revistei sau chiar doua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

  1. ce tare , am si eu vreo 20 de bucati ! usor ''sovietice '' dar tot era ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos asa.... poate te-ar interesa si colectia completa pe DVD a acestei publicatii Vand Colectia Povestiri SF

      Ștergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari