Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 14 septembrie 2015

Colectia Povestiri Stiintifico-Fantastice (CPSF) - 3: A 12-a varianta

Daca in primele doua numere ale acestei publicatii, povestea expusa acolo a fost cat de cat captivanta si se puteau afla lucruri noi din ea... iata ca in numarul 3 al CPSF din anul 1955 ne este prezentata o poveste cu un medicament miraculos... ceea ce nu este ceva foarte spectaculos sau SF. Dar, oricum pe vremea aceea SF-ul era abia la inceputuri si nah, e de inteles.

In acest numar autorul cam plictiseste cititorul prin metoda lui de narare, care nu este una tocmai menita sa te tina captiv pana la devorare. Dar, oricum trebuie sa apreciem efortul depus si curajul de care a dat dovada pentru ca a facut publica aceasta povestire accesibila acum pentru toata lumea. Inca un lucru trebuie sa mai precizez, autorul povestii cunoaste bine medicina si ceva phihologie.

Asadar linkul :

CPSF - Nr.3

Ne auzim data viitoare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari