Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 13 septembrie 2015

Colectia Povestiri Stiintifico-Fantastice (CPSF) - 1,2 Meteoritul de Aur

Salutare salutare, ehehee... ce pot sa zic decat ca am pus mana pe o colectie foarte valoroasa de povestiri SF. Este vorba despre o publicatie din anii 1955 pana in 2012. Posed toate numerele complete de la 1 la 578 ale revistei. Ca dupa anul 2012, editura Nemira a preluat si continuat aceasta traditie a revistei de povestiri stiintifico fantastice, sigla ramanand aceiasi, doar... cu o mica adaugire la final Anticipatia. Adica CPSF Anticipatia. Acestea in prezent au ajuns la numarul 33. Prin postarile viitoare va voi oferi tuturor in format digital ( mai exact PDF ) numerele CPSF din 1955 si pana in 2012. Complet gratuit.

In postarea de astazi aveti primele doua numere ale revistei din 1955, in care veti putea citi, o povestioara interesanta cu un meteorit de aur si un mister pe care acesta il poarta... dar va voi lasa pe voi sa descoperiti acest lucru, citind cele doua numere pentru ca povestirea are doua parti.

Link-urile pentru parcurgere si citire online (aveti optiune de download in format PDF)

CPSF - Nr.1
CPSF - Nr.2

Pana la o noua reauzire. Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari