Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 16 septembrie 2015

Cateva vorbe despre: Vampiri

Seria continua si de aceasta data vom vorbi despre Vampiri.
Niehehee spooky style.

Vampirii sunt "morti vii" fara suflet, fara viata personala, care sug sangele unei fiinte vii pentru a se hrani. Exista 2 tipuri de vampiri: cei care iti sug sangele si cei care iti sorb sufletul. Victimile vampirilor isi pierd incet energia, se simt rau si slabite. Desi vampirii sunt in esenta singuratici, in orasele mari frecventeaza adesea anumite localuri.

Vampirii sunt creaturi ale noptii care se ascund de lumina Soarelui, fiindca acesta le arde pielea. Deoarece nu au suflet, nu se pot reflecta in oglinda. Nu iti pot patrunde in casa decat daca ii inviti. Ii poti tine departe folosind simboluri sfinte si legaturi de usturoi. Vor muri daca le infigi o tepusa de lemn drept in inima. Dar nu se pot transforma in lilieci decat in fictiune. Si contrar credintei populare, nu sunt foarte puternici, ci mai degraba fragili si neputinciosi.

Vampirii care sug sange sunt personaje des intalnite in literatura, filme si spectacole de televiziune, inspirand folclorul de mii de ani. In vechime, oamenii care intrau in transa cataleptica sau in coma, erau adesea declarati morti si ingropati. Unii dintre ei se trezeau in sicrie cu disfunctionalitati mentale severe, incercau sa iasa din mormant si duceau o existenta nocturna de "morti vii", hranindu-se cu sangele oamenilor si intorcandu-se in zori sa doarma in sicriul lor.

In anul 1985, dr. David Dolphin, biochimist la universitatea british Columbia, a inaintat ideea ca vampirii sufera de o boala genetica numita portfiria. Si turbarea a fost sugerata drept posibil factor al vampirismului. Boala se transmite prin muscare, iar simptomele includ insomnie, aversiune fata de oglinzi si mirosuri puternice.

In zilele noastre exista putini vampiri care sug sange, dar acestia nu constituie aprope deloc o amenintare. De obicei acestia obtin sange de la bancile de sange, de la donatori voluntari si cateodata de la hoti si vagabonzi.

Vampirii sufletului sunt mai comuni si mult mai greu de identificat - uneori recunosti decat cand e prea tarziu. Aceste creaturi lipsite de suflet simt mereu nevoia de a se hrani si se tin de tine ca o lipitoare, sorbindu-ti sufletul si energia cu cererile lor neincetate. Vampirul sufletului este cunoscut si dupa alt nume: pradator sexual, iubit acaparator, dependent emotional.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari