Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 10 septembrie 2015

Cateva vorbe despre: Fantome

Din seria: Cateva vorbe despre, iata-ne asadar ajunsi la episodul cu numarul doi, direct asea - bang bang bang - pe loc intercalat in serial, hehe... ma rog...primul episod era despre Zombi (Adevaruri Stiintifice, secrete din spatele cortinei) ... daca dati voi click veti vedea. Bun, si ca sa nu ne mai lungim cu vorba, astazi voi vorbi in mare despre fantome. Sa-i dam bataie.

Fantomele sunt diferite de alte spirite, deoarece au fost candva fiinte umane care au murit, dar care exista inca fara forma materiala ("si-au pierdut corpul"), ca entitati pe Taramul Astral. Fantomele pot fi vazute de pisici, caini si oameni foarte sensibili sau special pregatiti. Cand vezi fantome e ca si cum ai vedea aure. Mai des decat pot fii vazute, fantomele pot fi auzite sau "simtite" ca o prezenta invizibila care te face sa tresari, iti face parul maciuca si pielea de gaina.

Exista mai multe tipuri de fantome. Unele sunt sufletele celor care au murit brusc, intr-un accident sau intr-o crima, si care sunt prinse intre lumea noastra si cea de Dincolo. Altele numite iluzii sau aparitii, pot fi ale cuiva care a murit de curand si isi ia un ultim ramas bun inainte de Viata de Apoi. Alte spirite - de exemplu, bunici, parinti sau alti membrii ai familiei - isi pot asuma rolul de sfetnici spirituali, protectori si ingeri pazitori ai celor cu care au fost apropiati in viata. Si spiritele animalelor pot fi fantome. Iar toate acestea pot aparea in vise sau chiar in starea de veghe.

Unele fantome nici macar nu sunt spirite constiente, ci mai degraba o impresie psihica sau o "amintire" a unei intamplari traumatizante: de exemplu, o moarte violenta, care se tot repeta in locul in care a avut loc. Aceste fenomene se numesc bantuiri si pot include chiar si fiinte imaginare, precum personaje puternice create de un romancier. Intre anii 1930 - 1940 , jurnalistul si magicianul Walter B. Gibson, folosind pseudonimul Maxwell Grant, a scris 282 de romane in care personajul principal este un misterios razbunator invelit intr-o mantie, cunoscut drept Umbra. Dupa moartea lui Gibson, in 1986, o aparitie difuza invelita intr-o mantie a fost adesea vazuta in biroul romancierului - si chiar fotografiata.

Avem apoi fenomenele poltergeist ("fantome zgomotoase"), care scot sunete si bufnituri ciudate noaptea, arunca lucruri, fac dezordine, sau chiar cauzeaza rani fizice. Acestea nu sunt fantome care au trait candva pe pamant. Adevaratele fantome nu pot afecta deloc lumea fizica. Poltergeist este o manifestare psihokinetica cauzata de obicei de o persoana vie care a trecut sau trece printr-o trauma severa - mai ales legata de sexualitate.

Atat pentru astazi, voi reveni cu episoade si informatii noi, tot asa pe domenii mai supranaturale... hehe... stati pe faza.

Hail !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari