Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 26 iunie 2015

Explicatii asupra copertii cartii: BIBLIA ROSIE

Salutare dragi prieteni si fani activi ai blogului meu, vreau ca prin intermediul acestui post sa adaug cateva randuri referitoare la designul copertii, ca poate pentru unii ar parea putin ciudat, dar nu e deloc. 

De asemenea vreau sa stiti ca aceasta carte nu este pentru minori deoarece contine limbaj obscen. Dupa cum se vede exista 4 elemente, si facem abstractie de cele primordiale, vorbim asadar de oameni, extraterestrii, dumnezei si satani.

Vedeti voi nimic din poza nu e pozitionat la intamplare, sus avem planul ceresc din care face parte iadul (calea mainii stangi adevarata cale) si raiul , iar pe parcursul cartii veti vedea ca iadul este zona buna si favorabila fata de rai care e un caca maca. Mai jos avem oamenii reprezentatii de un cosmonaut si langa el in fata… rasa alienilor. Aceste doua rase: umanoizii si alienii alearga ( ma rog se zbat si lupta ) pentru bila rosie a suprematiei, pe cand cei din cer n-au nici un stres sa se agite pentru aceasta putere unicata, pentru ca inca nu au descoperit adevarata cunoastere. Dar, cu ajutorul sufletelor oamenilor in colaborare cu alienii isi vor da si ei seama intr-un tarziu si vor incerca cumva sa musamalizeze actiunea din carte. Partea proasta pentru toti cei 4 din joc… e ca oamenii vor devenii cei mai cei si vor controla totul, se vor juca cu restul ii vor face marionetele lor, sclavi asa cum merita.

Cine iese in castig de aici … doar Satan si cu Mai Marele Omenirii ( numit si Anticrist )… dar el ajunge deja la Magnum Opus si atunci si-l ia de partea lui pe Satan si ceva apropiati ai lui, pentru ca acestia au devodit ca se poate si altfel si chiar aveau si cu ce… o sa vedeti cand o sa fie Iadul creat ce mare zarva si toti vor sa traga acolo. Dumnezeu se duce pe copca cu ideile lui cum ca nimeni nu ar vrea sa ajunga in Iad. Toti vor si tanjesc pentru acel loc, numai ca nu toti sunt primiti.

Cartea ( trilogie de fapt ) se vrea a fi o parodie la Vechiul Testament, dar cu intamplari inainte de aparitia acestuia in ziua de azi. Cu timpul va fi si o continuare, alta parodie la Noul Testament cu elemente biblice (Manuscris denumit de mine) … si o a treia parte, care inca nu va dezvalui numele, dar va fi bomba mare si asta sa stiti.

Carte va prezenta elemente de amuzament, caterinci si va fi scrisa intr-un stil modernist.

Well... ajunge pentru azi. Trebuie sa imi mai fac si timp ( ca sunt destul de ocupat ) pentru a scote pe piata capitolul doi, dar vedem, o rezolv eu cumva.

Pana la o noua reauzire. HAIL !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete