Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 2 iunie 2015

Concurs HearthStone Romania


Pentru toti gamerii din Romania dar in special pentru cei din Bucuresti, am placerea sa va anunt cu bucurie desfasurarea unui concurs de HearthStone - Heroes Of Warcraft ( unul dintre cele mai jucate jocuri din lume ) organizat de cei de la Ogre Studios care se va desfasura sambata aceasta (6 iunie 2015) la Discovery Arena Cafe. Mai jos aveti toate informatiile. Ne vedem acolo si nu uitati ca se va transmite live pe Twitch.TV !


INFORMATII CONCURS HEARTHSTONE

In cadrul acestei prime competitii oficiale organizate de noi, Ogre Studios ofera premii cash in valoare
de 200€ respectiv:
Locul 1 – 400 RON
Locul 2 – 200 RON
Locul 3 – 100 RON

In plus, castigatorii fiecarui bracket vor fi clasati intr-un ranking pe site-ul nostru si vor fi privilegiati in urmatoarele competitii organizate de noi.

In ziua de sambata 6 iunie vom organiza bracket-uri de 20 jucatori, intre orele 10.00 – 22.00. Formatul tuturor meciurilor va fi Conquest (Best of 3) si bineinteles, vom avea si loser bracket.

Se percepe o taxa de inscriere de 20 RON ce va fi achitata sambata dimineata intre 8:30 – 10:00 la receptia Discovery Arena.

Inscrierile se pot face pe aceasta pagina. Inscrierile sunt limitate la 128 participanti si se vor face in ordinea emailurilor primite!

Va asteptam!

REGULAMENT CONCURS HEARTHSTONE

Detalii tehnice:

Toate defectele tehnice pe care un jucator le va efectua in cadrul turneului, va fi pe deplin responsabil de actiunile lui si va plati cum se cuvine.
Toate partidele se vor juca pe serverul de EU.
Fiecare jucător va folosi propriul cont în cadrul turneului. Organizatorii nu vor oferi conturi de joc participanților.
Plasarea în bracket a participanților va fi aleatoare.
Jucătorii trebuie să fie în zona de turneu cu cel puțin 30 minute înainte de ora stabilită pentru începerea meciurilor.
Meciurile din rundele preliminare vor fi jucate în format Best of 3.
Jucătorii trebuie să își aleagă 3 eroi din cei 9 disponibili și să creeze câte un deck pentru fiecare (3 deck-uri în total).
Screenshot-uri care să indice componența deck-urilor vor fi facute la fata locului.

În cazul unei înfrângeri, deck-ul respectiv este eliminat până la finalul setului. Jucătorul care câștigă va continua cu același deck până la prima înfrângere

Dacă într-un meci decisiv al setului (scor general 1-1 în rundele preliminare sau 2-2 pentru finală), ambii jucători pierd (ex: cei doi eroi au fiecare 2 viață și unul dintre jucători folosește Hellfire), meciul va fi rejucat folosind ultimul deck valid disponibil pentru fiecare jucător.

Pe durata turneului, toți jucătorii trebuie să aibă pe conturile folosite doar cele trei deck-uri înscrise în concurs.

Linkul catre pagina cu inscrieri ---> AICI <---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete