Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 24 iunie 2015

Biblia Rosie - Vechiul Manuscris (Intro)

Drepturi Rezervate © 2015 Babarusi Cristian

Biblia Rosie - Intro


Uita tot ce stiai pana acum despre rai sau despre alte bazaconii bisericesti. Toate ti-au fost implementate in creier fara voia ta, lucrurile stau cu totul altfel.


Parodie adevarata la cea mai infecta carte din lume cunoscuta sub numele de Imputita Scriptura, modificata si rasmodificata in functie de situatii si evenimente, adica dupa cum bate vantul pe Terra. 

Bineinteles ca era normal si chiar timpul potrivit sa apara si o astfel de versiune, nu? Ce credeti ca veti putea afla inca din primele capitole? 

Ehee, hai sa va zic asa in mare 2-3 vorbe. Crearea umanoizilor (oamenilor), conspiratia, complotul, alienii, iadul si secretele necunoscute ce s-au petrecut in cer si inca se petrec chiar si in zilele noastre – o sa fie mare show, veti vedea :)) , planurile de viitor pentru rasa cereasca si ma rog multe altele mai aflati citind intreaga carte… cand o voi termina, nu pot sa va zic chiar totul sa stric toata distractia, suspansul si necunoscutul fac toti banii. Deocamdata va ofer asa putin cat sa va trezesc interesul…

Va spun doar lectura placuta si nu uitati de comentarii, care cu siguranta vor fi destule, cacalau maria ta. A daaa… si abonati-va fiindca nici nu stiti ce pierdeti.


Hail !


A aparut Capitolul 1.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete