Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 30 iunie 2015

Actiune a politiei romane pentru un biciclist ce a tras o fatuca de tate

Incidentul s-a produs in Salajan, langa strandul Cara, in jurul orelor 16:00. Sa va povestesc.

Cum ma intorceam eu asa agale de la treburi importante, poc in fata mea un mare smecher cu scartait de frane metodice, coboara grav dintr-un logan rosu sa-l alerge pe un biciclist care hata… o trasese pe fisa de tate si o agasase. Si-a abandonat omu bicicleta, soferul ia tot trantit-o de I-au sarit si manerele din ghidon.

S-a chemat politia una alta, intre timp au reusit sa il gaseasca si pe biciclist care statea la ceva zeci de metri distanta ascuns in benzinaria Moll. Ma rog chestii romanesti, politia a trimis un sol de pace, de gen feminin sa investigheze cazul. Doi bagabonti ceva metrii mai sus se oprisera si planuiau care cum sa ia bicicleta parasita. Bla, bla, bla… insa intr-un final s-au dat doua trei declaratii politia a pus bicla omului in porpagaj si cam asta a fost tot. Ma rog cu exceptia faptului ca martorii oculari au fost legitimati sub pretextul ca cica gaborii avura impresia ca le-ar obstructiona desfasurarea anchetei. Halal ancheta cand infractorul era mai sus cu un politist sfatuindu-l ce si cum sa procedeze in timp ce politista noastra butona pe facebook si alte chestii neimportante.

Mai jos aveti si o parte din poze de la fata locului.
Toate cele bune.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete