Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 18 mai 2015

Ofrande in Cultul Mortii ( Venerarea Mortii )

Lunea este ziua rezervata pentru “hranirea” saptamanala a Mortii in sine care este realizata prin plasarea a tot felul de ofrande, oferte in fata sau deasupra altarului. ( Despre acest cult al mortii am mai vorbit in postarile mele precedente, asadar articolul de azi este o continuare la cele incepute atunci ) Energiile care sunt canalizate prin aceste ofrande se zice si se crede ca pot intarii si marii puterile folosintei altarului.

Doua dintre cele mai importante ofrande sunt bautura, care se toarna numai in pahare de argint inchinate Lordului Mortii ca o libatie ( pentru cei care nu stiu ce este libatia: act ritualic ce consta in gustarea si apoi varsarea anumitor bauturi ca omagiu adus divinitatii ) si tutunul, care de obicei este dat sub forma de tigarete.

Bautura este uneori preparata dinainte adaugandu-se o mica cantitate de frunze proaspete de rue. Rue sau 'ruda' este o planta puternic conectata ce are proprietati de a curata si separa de alte influente puterile Mortii, si de multe ori este folosita ca ingredient in multe din lucrarile magice conduse de acest cult. Contrar altor oferiri de ofrande din alte culte, aici in cultul mortii ofrandele (ofertele) nu sunt luate sau indepartate de pe altar asa repede sau dupa o perioada scurta de timp. Ramasitele si paharele folosite la bauturi nu trebuiesc aruncate, se lasa pana cand toata bautura se evapora in urmatoarele 7 zile...astfel ca dupa aceste zile sunt din nou umplute.

Ca un surplus sau ceva aditional paharului de bautura, se foloseste o sticla de bere pentru Sfantul Mortii care trebuie 'acompaniata' de o tigare. Sticla de bere este deschisa si se plaseaza pe altar iar tigarea este aprinsa in numele Mortii. Aceasta se fumeaza fix in fata centrului altarului iar fumul ei este aruncat de cateva ori peste tot ceea ce cuprinde altarul. Tigarea ramasa ( ca nu se apuca a fi fumata toata ) se pozitioneaza in interiorul sticlei de bere deschisa orientata cu arderea si fumul in sus. Sticla este prezentata Lordului Mortii si pusa aproape de statueta si poza altarului sfanta. ( despre cum se face si aranjeaza altarul am vorbit in postarile trecute, vezi la 'search' pe blog )

Fumul rezultat din arderi nu doar din tigari este o parte importanta din hranirea Mortii. Doua dinte fumurile cel mai folosite sunt Smirna si Paciuli. Acestea pot fi rezultate din arderea unor betigase parfumate, dar nu numai. Arderea de Smirna are puterea de a mari forta energiilor Mortii in timp ce cel de paciuli are efecte asemanatoare ca manifestatiile ce le intreprinde cultul in cimitire.

Florile din vaza altarului e bine ca sa fie schimbate in fiecare Luni cu unele proaspete: trandafiri sau garoafe rosii.

Diferite tipuri de mancare pot fi deasemenea oferite Mortii in ziua de Luni. De obicei acestea se ofera seara intre orele 18:00 – 23:00 pe o farfurie speciala a altarului. Cei din cultul Abierto ( ce se ocupa si cu magia alba ) ofera ca mancare: cotlete, coaste porc la gratar, felii rotunde de ceapa, boabe de fasole neagra coapte, dovleci copti, popcorn fara sare, ciocolata.

Pe de alta parte daca altarul este destinat Magiei Negre si este folosit doar pentru astfel de scopuri, toate ofrandele sunt oferite Lordului Mortii dupa miezul noptii undeva intre 00:00 – 3:00. Mancarea totusi este putin diferita de cei cu magia alba pentru ca pe partea asta intunecata trebuiesc satisfacute pofte ceva mai feroce. Randuri de coaste de porc insangerate, inima si ficat de porc ori miel, un intreg ardei iute, ceapa si rosii sfartecate , bucati de dovleci, cartofi copti si fasole neagra, caramele cu miere, ciocolata neagra.

Toata mancarea oferita ca ofranda trebuie generos asortata pe farfuria altarului cu piper negru si rosu, usturoi si patrunjel, absolut totul nesarat.

Pentru ca 7 si 13 sunt cifre sacre pentru Moarte se va tine cont si de acest aspect, referitor spre exemplu la cate flori puneti in vaza, sau cate caramele oferiti, prajituri, fructe etc...intelegeti voi. Ghidati dupa aceste principii numerologice transferul catre prezenta spirituala va fi mult mai fortificat.

De retinut ca farfuriile, tacamurile sau paharele folosite la ofrande nu mai trebuie folosite si pentru alte scopuri. Daca nu va conformati acestei reguli e ca si cum v-ati otravi singuri. Mancarea se tine cel putin 24 de ore pe altar apoi se vor pune in pungi de hartie cu tot ce e pe ele inclusiv florile care au fost inlocuite cu o noapte inainte plus berea si tigarea. Aceasta punga se duce in cimitir si se pozitioneaza pe un mormant sau dupa o piatra de mormant, ori… ascunsa printre copaci sau boscheti in apropiere de morminte. Pot deasemenea fi duse si in paduri si plasate langa un copac vechi, sau in cel mai bun caz in scorburi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete