Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 23 aprilie 2015

Consultanta in TAROT ( simplu si eficient ) - PRETURI MICI

Buna seara lume draga ! 

Mica introducere

Tarotul este doar o modalitate de a vedea viitorul. El nu ne spune niciodata ca destinul este scris si nu poate fi schimbat, pentru ca voi faceti alegerile, cartile ofera raspuns la intrebarile ce va macina in fiecare zi. Asta inseamna ca va va face cunoscut adevarul si veti vedea modurile prin care trebuie sa actionati pentru a rezolva sau a veni pe calea cea buna. ATENTIE destinul este la alegerea dvs. si nu este batut in cuie poate fi modificat, deaorece in functie de actiunile pe care le intreprindeti acesta se poate schimba. Asa ca sa nu dati vina pe divinitate daca visele dvs nu se indeplinesc, cautati mereu solutii si fiti tari din toate punctele de vedere.

Ce sa zic referitor la serviciile de tarot, ca tot sunt asaltat si tot mai multi dintre voi va doriti sa aflati cam ce va rezerva viitorul, am decis sa simplific treaba si am noi metode favorabile atat pentru voi dar si pentru mine (ca cititor in carti). Nu voi mai lucra cu tot felul de etalari specifice pentru aflarea raspunsurilor cerute de voi cum ati fost obisnuiti pana acum. De data aceasta va fi mult mai simplu si mai rapid, voi puneti intrebarea iar eu dau raspunsul din ce imi afiseaza tarotul pentru voi. Deasemenea am umblat si la preturi si nu mai cer 100 de ron pe etalare... ci doar 50 de lei pe intrebare. (desigur pentru clientii/clientele fidele va fi oferta 2 intrebari cu 50 de lei)
Pentru cei care abia acum apeleaza la mine pentru consultanta in tarot pot spune doar atat: serviciul se desfasoara numai online. Adica prin intermediul mailului sau prin facebook. Plata se poate face prin western union, money gram, money trans sau RIA (serviciu cec bank) (inainte). Dupa ce am incasat banutii primiti si raspunsurile.

Acestea fiind spuse nu astept decat sa ma contactati.

dragonathus@yahoo.com
www.facebook.com/DragonAthus

Numai bine!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

Un comentariu:

  1. Sincer nu cred că este adevărat ce spuneți dar 50% este . As fii gata să dau ceva bani dar să știu sigur că funcționează . Eu sunt Toma necredinciosul .

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete