Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 16 martie 2015

Sangele Dragonilor - Betisoare parfumate (scurt ritual pentru indeplinirea dorintelor) VRAJA

Iata ca din nou am adus marfa noua in Magazinul Vrajitoresc. Desigur nu orice fel de marfa care se gaseste pe toate drumurile, dar asta deja o stiti. Am sa va ofer cu aceasta ocazie si o informatie utila: pe cat de simpla pe atat si de eficienta. Aaa da, si sa nu uit vizitati magazinul meu pentru a va procura un set de betisoare la imbatabilul pret de numai 6 RON cutia. Nu de alta, dar sunt extrem de rare si se gasesc foarte greu. Stocul este limitat.

Un mod usor de folosire al betisoarelor Sange Dragon:

Aveti nevoie de:

- o bucata de hartie de culoare mov
- cerneala rosie
- 3 bete sange dragon
- stilou
- suport betigase
- recipient cu capac sau pungulita mica care poate fi sigilata

Tot ce aveti de facut este sa alegeti oricare zi a saptamanii doriti voi, dar soarele sa fie deja apus. Scrieti-va apoi dorinta cu cerneala rosie pe hartia mov folosind stiloul. Dupa asta aprindeti 3 betisoare parfumate de sange dragon si lasati-le sa arda si sa parfumeze locul. De preferat ar fi bine cam cat timp ele ard sa meditati cat mai profund asupra dorintei dvs. si sa va concentrati. Dupa ce ele au ars strangeti frumos cenusa rezultata si coditele betisoarelor pe care apoi le puneti intr-un recipient sau intr-o pungulita de plastic ce se poate sigila la cap. Va trebui apoi sa iesiti din casa si sa mergeti sa ingropati ramasitele undeva in pamant intr-un loc unde stiti ca nu va umbla nimeni la ele si nu vor fi gasite. Bucata de hartie cu dorinta pe ea va trebui sa o purtati 6 zile cu voi. Sa o aveti tot timpul la dvs. chiar si cand dormiti. Dupa ce se scurg cele 6 zile, in a saptea zi o veti pune undeva in locuinta dvs (in casa) si sa aveti grija sa nu fie gasita si descoperita de catre cineva. Din acel moment incolo ar trebui ca dorinta sa se realizeze.

Asta e tot! Succese.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

3 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete