Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 5 decembrie 2014

Vrajitoria Satanica Extraterestra

Am sa ma axez pe niste lucruri foarte importante si nu ma voi intinde mult la povesti. Articolul acesta se vrea a fi ceva pentru cei care pot digera si intelege mai bine aceste aspecte pe care eu le voi prezenta mai jos. Cine e incuiat si cu doctrine false poate sa paraseasca de pe acum citirea acestui articol.

Asadar vreau sa va spun ca dintotdeauna vrajitoria a fost sinonima cu satanismul. Iar din prisma acestui fapt se stie si este bine cunoscut ca satanismul este o religie a minții. In trecut vrajitorii practicau acestea in secret din cauza persecutiilor.

Toti acei zei antici (entitati) despre care se tot vorbeste peste tot nu sunt altceva decat extraterestrii. In aproape fiecare dintre sursele autentice despre interactiunea directa a oamenilor cu extraterestrii, acestia din urma au afisat puteri avansate ale mintii. Au avut loc comunicari telepatice, chiar si cu oamenii care nu au avut nici un fel de experienta sau practica in aceasta indeletnicire. Levitatie, telechinezie, vindecare, stergerea memoriei si alte puteri ale mintii pe care oamenii le considera ”paranormale”, sunt de fapt un fleac si o chestie banala pentru aceste fiinte aliene.

Vrajitoria nu este nimic altceva decat incercarea fiintelor umane de a dobandi puterile mintii, la care suntem indreptatiti prin nastere. Timp de secole, bisericile crestine ajutate de cohortele lor ieftine au facut tot ce s-a putut pentru a impiedica lumea sa invete si sa isi foloseasca, sa isi dezvolte aceste puteri interioare. V-au speriat cu tot felul de legi ale intoarcerii, triple sau mai stiu eu cum si v-au oferit sarlatani pe internet sau asa zise vrajitoare tiganci, nu doar pentru a va lasa lefteri dar si pentru a va face sa credeti ca aceste lucruri magice nu exista. Deasemenea v-au mai oferit si wicca o practica pagana pe care au alterat-o cum au vrut ei si daia pentru multi dintre cei care practica acel tip de magie se mai intampla din cand in cand si cate o belea, pe care tot ei o fac inadins sa nu fugiti de biserica si isusii dumnezeii lor FALSI. Astea doar pentru a va tine la distanta si v-au mai invatat ca magia neagra nu e buna, pentru ca le e frica de riposta omeneasca. Ma rog... adevaratul scop al crestinismului este acela de a indeparta toata cunostiinta spirituala, toate secretele acestea pentru ca nici un om sa nu poata accesa aceste puterile mintii. Si asta pentru ca doar unii dintre ei sa poata sa foloseasca aceste puteri pentru a controla intreaga omenire si sa le ia sufletele. Alienii ( si aici ma refer la extraterestrii inamici ) au nevoie de acele suflete ale voastre si asta e si scopul ca sa va mane asemeni unor oi cum vor ei... doar pentru asi atinge telul dorit, adica sa fiti la cheremul lor si sa se foloseasca de puterea sufletului vostru in folosul lor propriu.

Exista numeroase grupuri online in care cei nededicați discuta despre Kundalini, sau isi dau cu parerea despre astfel de fenomene asociate paranormalului, unii se cred chiar si destepti sau cu experienta dar... marea parte din eu au experiente negative, iar multi care se cred destepti se fac ca nu vor sa vorbeasca despre acestea dand astfel de inteles altora ca ei detin cunoasterea suprema. Cei care se iau dupa ei si ii considera asa se inseala amarnic. De ce toate astea? Pentru ca inamicul a lucrat impotriva lor, deoarece au ramas indoctrinati prost si practica niste chestii total aiurea si gresite. In vrajitorie nu poti sa fii singur ai nevoie de cineva de partea ta... si daca alegi pe acel cineva care nu este favorabil patesti chestii urate cu cat evoluezi si avansezi in aceste arte foarte mult. Daia e cel mai bine sa fii satanist, dar satanist spiritual, caci mai sunt si alte categorii despre care nu vreau sa va vorbesc aici, pentru ca m-as intinde foarte mult.

Si asa pe final sa mai punctez un alt aspect important. Multe dintre așa-zisele ”stafii” sunt in realitate extraterestrii. Aici putem include ciclopii, zanele, elfii, gnomii si altii. Zanele, gnomii, etc., sunt fiinte elementale, ale caror suflet este compus numai din unul sau doua elemente, in timp ce sufletul uman, ATENTIE este compus din cele patru elemente primordiale: foc, pamant, aer si apa. Acele persoane de pe forumuri sunt adepti in proiectia astrala precum și in alte abilitati spirituale, lucru care explica multe dintre ”halucinatiile” experimentate de aceia care si-au deschis mintile indeajuns de mult pentru a le ”vedea”.

Nonconformismul reprezinta o parte majora in satanism. Aceia care se conformeaza sunt precum oile si nu vor detine niciodată destula tarie pentru a gandi pentru ei insisi, pentru a vedea adevarul si astfel sa evolueze la un nivel superior. NU te poți conforma daca dorești sa te imputernicesti. Trebuie sa te cunosti pe tine insuti in mod complet pentru a putea avansa si pentru a practica magia in mod eficient, fara sa urmezi turma. Ideea este ca trebuie sa gandesti cu mintea ta, nu sa te iei dupa unu si altu ca cica asa e bine. Plus ca in astfel de practici daca nu ai pe cineva, ma refer la entitati (alieni) de partea ta care sa te indrume si ajute ... e degeaba. Dar ca sa poti ajunge sa comunici sa sa primesti info si sa fii ghidat de ei ... e nevoie si aici de ceva practica si experienta in spate. Ma rog intelegeti voi, nu poti bate din palme si gata se infaptuie dorinta.

Important este ca orice problema poate fi rezolvata atunci cand detii cunostinte adecvate caci cunoasterea este cheia puterii, ea elimina frica.

HAIL !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete