Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

ENDGAME 5: Startul si cum anume se joaca. Regulile

Seria #ENDGAME episodul 5

Cand jocul final a inceput, toti cei 12 jucatori au fost dusi la Marea Piramida Alba din Xian, China, de catre fiinte extraterestre. Acolo li s-a explicat pe indelete regulile si li s-a aratat ce se va intampla cu Pamantul.

In ENDGAME jucatorii nostrii sunt sortiti cu totii sa moara cu exceptia unuia, cel care va castiga. Pentru a castiga trebuie sa adune 3 chei, care trebuiesc gasite intr-o anumita ordine.

1. Cheia Pamantului
2. Cheia Cerului
3. Cheia Soarelui

Toate aceste chei sunt ascunse undeva pe Pamant.

Planeta noastra Terra va fi distrusa dupa event. Doar castigatorul jocului final dobandeste suprematia pentru el si pentru toti membrii semintiei lui.

Daca va aduce toate cele 3 chei la kepler 22b (creatura care le-a explicat regulile – care de fapt in realitate este o planeta ce orbiteaza in jurul unei stele, aceasta stea este ca soarele din galaxia noastra iar planeta poate sustine viata este asemanatoare pamantului putintel mai mare in dimensiune) ... atunci ENDGAME se incheie. Desigur acel dezastru de distrugere al planetei poate fi evitat daca este rezolvata enigma vietii si cauza mortii prin solutia originii tuturor lucrurilor.

Dupa ce kepler 22b va pleaca acestia vor primii fiecare in parte cate un indiciu si ENDGAME oficial incepe. Regulile sunt simple: de gasit cheile si aduse apoi la el, in rest NU EXISTA REGULI.

Aceste indicii le sunt impregnate tuturor in creier prin Ajna (al treilea ochi).


continuarea in seria #ENDGAME episodul 6.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete