Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 5 noiembrie 2014

ENDGAME 3: Sa deschidem ochii

Seria #ENDGAME episodul 3

Cartea in speta prin indiciile oferite demasca masoneria, scotand adevarul la suprafata si demascand religiile false care inca controleaza o parte din oameni. E bine totusi ca unii dintre noi mai vor sa ii descatuseze si pe ceilalti din stagnarea in care sunt inchisi. Prizonieri care nu vor sa deschida ochii. O face aceata carte prin trimiterile , istoriile si doveziile care sunt in lume. Bine, ma rog cei care pot sa le vada.. dar o sa incep scurt prin a spune cateva vorbe, nu vreau sa ma intind mult si voi dezvalui mici secrete. 

Exista niste coduri, in religiele planetei, le evrei, la musulmani, in biblia noastra etc... care toate sunt conectate la planetele sistemului solar... spre exemplu notatia El care este gasita pretutindeni, acest EL se referata la dumnezeu ar spune cineva insa... adevarul este ca acest cuvant “el” reprezinta planeta Saturn. Iar binecunoscuta emblema a israelitilor cunoscuta si sub numele de steaua lui david, la fel nu este altceva decat o alta simbolizare a lui saturn (saturn mai fiind si considerat ochiul) dar... restul lumii nu cunoaste asta pentru ca li s-a bagat in creieri de catre ei. Care ei? Alienii...extraterestrii antici, aceste informatii pentru ai tine captivi in intuneric. Deasemenea multe natii de pe planeta noastra si aici fac iar referire la evrei, ca ei sunt cam miezul in speta, folosesc si au incorporate in viata lor simboluri care reprezinta sistem solar, culori care ajuta la prosperitate si multe altele. Cuvantul yahwe din biblie nu se refera la dumnezeu... nu nicidecum. In ebraica aceasta este o un termen expresiv, care exprima, care descrie ceva.. asta inseamna yahwe, nu este un nume formal al lui dumnezeu. Ca sa stiti un secret e vorba de energia dinamica, care era folosita in trecutul nostru indepartat...care a stat si la baza aparitiei big bangului, insa se pare ca deja va bag in ceata cu atat de multe informatii care cei drept sunt cam greu de digerat, mai ales cand ai anumite doctrine in cap... dar nu vreau sa jignesc pe nimeni spunand acestea.

Ce vreau sa spun asa ca o concluzie este ca majoritatea de pe Terra, ma refer si la lucruri constructii, simboluri etichete, culori chiar...etc au legatura cu planeta SATURN. Ar trebui sa va dau si cateava exemple practice... hmm ce-mi vine acum in minte ete sigla internet explorer litera E si un disc cerc imprejurul ei asemeni planetei saturn, ar mai fi sigla nike care are si ea tot o parte de cerc ce vine pe aceiasi pozitie cu unghiul de inclinatie al lui saturn, earthlink, whirpool, bwm , nissan, novus ordo seclorum, toyota, nintendo gamecube... sunt doar o mica parte ... trebuie sa fim receptivi dragii mei si sa deschidem bine ochii la tot ceea ce ne inconjoara numai asa putem sa intelegem. Numai asa putem dezlega mistere.

Caci in aceasta carte cu totii suntem niste studenti, copii ai planetei si care avem misiunea sacra de a scoate la lumina adevarul adevarat. De a-i reunii si pe ceilalti asemeni noua in aceasta aventura si bine inteles de a-i demasca pe impostorii care traiesc in aceasta lume. Trebuie sa readucem iar pacea si prosperitatea. Dar asta depinde doar de noi, numai impreuna vom putea sa evitam apocalipsa care ne bate la usa.

Stati aproape jocul a inceput.
Supravietuiti.
Descifrati.
Oameni ai Pamantului, jocul se desfasoara.


continuarea in Seria #ENDGAME episodul 4.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete