Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 3 noiembrie 2014

ENDGAME 2: Premiul cartii este REAL. Cititi si priviti !

Seria #ENDGAME episodul 2

In cel de-al doilea episod al seriei ENDGAME vreau sa va fac cunoscut faptul ca acel cufar cu bani despre care va vorbeam in primul episod este cat se poate de real. Acesta este situat la Caesar Palace in Las Vegas. Daca nu ma credeti sa stiti ca exista si o camera de supraveghere care emite live 24/7 si ne arata tot timpul monezile acelea de aur, securizate intr-o cutie de sticla. Nu par ele sa fie foarte multe, insa sunt din aur (monezi antice) in valoarea de 500.000 $.

Linkul catre camera: http://www.endgamegold.com/ 

Mai jos va prezint si cateva poze in care sunt si cei doi autori ai primului volum din trilogia noastra “Jocul Final: Convocarea” care au fost desigur la acel event de prezentare al premiului.


Pentru cei care inca nu stiu, ENDGAME este o aventura post apocaliptica, o carte joc, cu integrari multimedia. Totusi chiar mai mult de atat, deoarece ea reprezinta un intreg puzzle format din informatii criptate ascunse printre randuri, indicii, ghicitori care vor duce spre locatia unei chei secrete. Primul cititor care rezolva complexitatea puzzle-ului si gaseste cheia inaintea celorlalti (si aici vorbesc de tot globul, caci avem jucatori din toata lumea, impartiti pe rase clanuri etc ) ... va putea debloca premiul de care va vorbeam mai sus in valoare de 500.000 $. Cartea ii va scoate pe toti cititorii si in lumea reala pentru ca si ei la fel ca eroii nostrii din carte vor avea un rol important, acela care se va desfasura in lumea noastra dincolo de litere.

Atat pentru astazi, dar stati aproape ca tocmai mi-a venit si cartea iar maine vin cu informatii noi care va vor da din nou peste cap. Numai bine.

continuarea in Seria #ENDGAME episodul 3.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari