Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 2 noiembrie 2014

ENDGAME 1: Cartea joc. Este integrata multimedia si cu participare efectiv in viata reala pentru cine isi doreste

Seria #ENDGAME episodul 1

„Unicul nostru scop a fost să creăm ceva incredibil, radical, nou – să inventăm viitorul. Să creăm un fenomen global al secolului 21: cărţi, joc, enigme, social media, YouTube, film, reality TV...” au declarat James Frey și Nils Johnson-Shelton.


Prima carte fenomen s-a lansat si in Romania, chiar vineri acum pe 31 octombrie 2014. Lansarea oficiala a avut loc in toata lumea in acelasi timp pe data de 7 noiembrie 2014 cand tot globul pamantesc a fost impartit in 12 rase cu abilitati diferite. Crescuti de mici si pregatiti pentru aceste lucruri care au loc in acest moment pe toata Terra. Nu sunt pentru toti asta e adevarat, multi nu pot participa efectiv la ENDGAME, dar aici nu vorbesc aici din prisma unei fictiuni ci din punct de vedere realistic. Pentru ca aceasta carte care se vrea a fi un joc nu este doar o simpla carte , celor 12 personaje din trilogie li se pot alatura de oriunde din orice colt al lumii oameni , ca mine si ca tine ce vor participa efectiv la actiunile din carte, actiuni, mistere, decriptari, indicii si multe altele care, ATENTIE sunt ascunse in lumea noastra reala. Descoperire unora sau mai multor astfel de indicii, de rezolvari de puzzle, metaforic vorbind va aduc mai aproape de cheie.

Exista 3 chei. Prima cheie deschide un cufar plin cu monezi de aur, monezi ce echivaleaza cu 500.000 $. A doua cheie care va putea fi gasita o data cu lansarea celui de al doilea volum, care va fi bazat si scris in functie de actiunile noastre ale oamenilor care participam in PREZENT efectiv la actiunea din carte, va avea valoarea de 1.000.0000 $ iar a  treia cheie din ultimul volum va aduce un alt cufar plin cu monezi de aur in valoare de 1.500.000 $.

Care, cum, cine, unde sunt cheile si alte indicii vom afla daca participam efectiv si ne bagam in joc. Cerebelul sa ne duca si bine inteles cunostiintele secrete ale unor civilizatii, istorie etc sunt doar unele aspecte care ne maresc sansele de succes pentru aceasta aventura. Exista doar un singur invingator si acel invingator e singurul care poate salva planeta, daca el nu reuseste cu totii suntem pierduti.

Cumparati cartea care deja s-a vandut pana acum in toata lumea in milioane de exemplare, cumparati-o caci stocul este limitat si deja noi ca romani suntem in urma caci a durat aproape o luna traducerea. Lansarea oficiala in tara noastra loc acum doua zile in urma. Asadar sa stiti ca doar un singur om poate avea cheia, cine o gaseste si descopera primu , a lui este comoara. Dar unde este oare aceasta cheie ascunsa, este intr-adevar o cheie sau altceva? Vom afla numai dezlegand misterele cartii, facandu-ne aliati si prieteni in viata reala , plecand in real time dupa indicii care sunt ascunse in lumea noastra fiecare indiciu este un pas mai aproape de salvarea planetei.

O carte care desi pare SF, credeti-ma ca personajele din ea nu au nici un fel de putere paranormala sunt la fel de normale ca si noi, doar ca majoritatea informatiilor ce le veti gasi in paginile cartii sunt pur si simplu reale, informatii adevarate pe care nu cred ca le stiti in totalitate.

Cu totii trebuie sa ne unim, spre exemplu noi care neam nascut in Europa suntem de tipul rasei La Tene, si tre sa ne unim cu restul raselor pentru a lupta pentru planeta Pamant. Veti vedea , oricum eu ma bag in joc si va voi tine la curent cu tot ce se intampla si ce misca, exista portale media si text pe internet care au deja o parte din indicii, un prim site de acest gen este:

http://www.ancientsocieties.com/

deja lumea acolo s-a mobilizat au aparut filmulete clipuri , etc, media tot ce vrei...incep sa se compuna echipele.

Dar sa nu mai zic nimic... pentru ca cheie poate fi a unuia singur dintre noi, sau de ce nu a unei echipe care v-a impartii totul in mod egal.

Pentru 2015 s-a anuntat deja aparitia unui film si crearea unui joc care este de pe acum in lucru urmand ca apoi la inceputul anului viitor sa fie lansat pe piata.

Cartea se vinde si poate fi cumparata doar de la EMAG.
Pana la o noua reauzire numai bine.

continuarea in Seria #ENDGAME episodul 2

HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari