Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 6 octombrie 2014

Penitenciarul din Viitor

Ce am sa scriu in aceasta postare nu trebuie sa socheze pe nimeni, noi suntem destul de in urma iar urmasii nostri vor intelege mult mai bine si mai usor ce am vrut eu sa le ofer aici. Idei si planuri pentru inventii. In 2004 ma apucasem sa scriu o carte SF, care cei drept nu am terminat-o... insa in ea este vorba de o astfel de inchisoare care merita toata atentia. Se stie bine ca ce a fost scris in cartile Science Fiction din trecut deja traim acele randuri si fragmente chiar daca nu ne vine sa credem, asa si cu inchisoarea mea... ea va fi inventata si folosita. Dar... ca sa nu mai pierd vremea cu detalii inutile o sa incep asa cu mici explicatii despre Aragena, caci asa se numeste.

Este un dispozitiv asemanator unui tub alaturi de o platforma care are si ea acelasi rol de transport ca si tubul din sticla. Ce face aceasta masinarie? Nimic mai simplu trimite oameni sau chestii inapoi in timp cu mult inaintea aparitiei dinozaurilor, pe vremea cand existau animale asemanatoare dinozaurilor dar de dimensiuni mai mici... si pe vremea cand orcii isi aveau tronurile lor marete in subteranele planetei. Pare ceva incredibil, dar credeti-ma ca cei din viitor vor avea parte de toate aceste actiuni picante cand pe Terra va fi doar un singur oras iar toate continentele se vor fi unit intr-unul singur. Problema din viitor mai este si aceea ca aerul respirabil nu mai exista iar acesta este produs cu ajutorul unor turbine din pamant … in fine ma rog... iar intru in alte detalii care nu isi au rolul in aceasta postare.

Asadar precum spuneam aceasta inchisoare te trimite inapoi in timp. Ca sa poti face aceasta calatorie ti se injecteaza in organism o substanta apoi esti bagat in tub si trimis. O sa treci printr-un fel de tunel colorat si hipnotic iar cand vei ajunge in Aragena vei fi trantit pe o platforma metalica.. daca ai noroc...daca nu direct in tarana.

Dispozitivul a fost inventat de 3 mari inventatori, cei mai inteligenti care au existat vreodata, acestia dupa ce au construit si turbinele producatoare de oxigen au fost exilati in Aragena tocmai pentru a nu divulga si la altii secretele constructiei. Guvernul Mondial a fost cel care a musamalizat toate aceste actiuni. Ceea ce nu a stiut guvernul mondial si nici nu va stii este ca unul dintre acei inventatori va reusi de dincolo cumva sa faca cu ajutorul unor cristale si drumul de intoarcere, pentrui ca trebuie sa va spun o data trimis in Aragena nu mai te poti intoarce inapoi niciodata. Eh si unul dintre acestia care va deveni si regele orcilor va putea cand va fi trimis cel ales in puscarie sa reverseze platformele sa trimita inapoi. Ideea e ca acest inventator fiind foarte destept si folosindu-se si de chestii oculte reuseste sa supravietuiasca sute de ani hranindu-se cu sange adrenalinic.

Ce am uitat sa va spun este ca: timpul in Aragena se scurge normal adica ora are 60 de min. pe cand in viitor timpul se scurge mult mai repede ora nemaifiind de 60 de min.

Platforma care este langa acel tub este folosita pentru a trimite deseuri si lucruri nefolositoare din viitor unde tehnologia este la un grad f. avansat de dezvoltare, roboti pretutindeni... dar nu orice roboti.. ci roboti inteligenti care invata asemeni unui om, va mai dau un exemplu politisti pentru a putea folosi armele au amprenta digitala, iar cei care nu corespund arma le distruge mana, vorbesc aici de chestii ce se vor petrece prin anul 3184... in fine.

Incaperea in care e tinut dispozitivul poarta denumirea de Penitenciar Galactic si prezinta ingramadiri de tuburi si fire gigantice, senzori, memorii magnetice dar si virtuale, cilindrii rotitori, scantei si multe ecrane. Aceste celule sunt sapate si prinse in niste pereti de cristal. O voce este cea care indruma aparatele sa faca ce trebuie facut. Apar calduri ale unor raze invizibile cand transportorul este pornit iar cel care e acolo isi poate vedea propria imagine asemeni unei calatorii astrale la inceput... dupa care intrat in tunelul timpului toate zgomotele din lume se opresc si un mare intuneric pune stapanire pe el.

Cam asta ar fi pe scurt o mica mare idee SF care se va intampla in viitorul apropiat. Sunt sigur si foarte convins ca acest transportor incredibil, aceasta inchisoare indepartata va fi inventanta cu siguranta.

HAIL .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete