Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 7 octombrie 2014

Noaptea noptilor (creatie)

Noaptea... O alta versiune a vietii, un fel de intrare in alta dimensiune, o poarta de mijloc pentru umanitate dar si pentru restul entitatilor care mai exista. Cand intunericul isi face loc, ies la iveala si lucrurile paranormale din aceasta lume, doar ca nu toti suntem alesi pentru acest spectacol. Unii dintre noi pot fi chiar intr-atat de ghinionisti incat sa nu mai vada lumina niciodata.

Daca sunteti singuri si auziti zgomote ciudate, scrijelituri pe la ferestre, sa nu le bagati in seama si sa nu cautati sa cercetati decat daca aveti cunostiinte temeinice din alte dimensiuni, in special din astral. Spun asta pentru ca au existat cazuri nenumarate ce au fost clasate cu denumirea de misterioase, cazuri in care majoritatea oamenilor nu au putut face fata, asta si din cauza ca nu si-au antrenat capacitatiile paranormale de-a lungul vietii. Cele cinci simturi sunt critice pentru jonglarea cu puterile noastre interioare iar de aici incolo ramane doar chemarea fiecaruia si confruntarea cu tot ce este si va fi. 

Bineinteles ca exista si protectii si oameni norocosi care nu sunt prezenti unde arde. Pe multi insa ii doare undeva si prefera sa fie in continuare manati in masa ca niste oi de niste principii si idei ce nu sunt ale lor. Lucruri magico-spirituale de care e posibil sa nu se descatuseze niciodata. Totusi noaptea reprezinta jumatatea neagra a zilei si nu dureaza la infinit. Cu cat apropierea zorilor se simte mai bine cu atat si activitatile nocturne obosesc usor usor, iar puterile lor scad foarte putin din intensitate... totusi conexiunea lumilor se face din nou, asemeni unui ciclu neintrerupt, care ruleaza mereu iar si iar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete