Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 7 septembrie 2014

Cronicile Wardstone: Destinul Vraciului

Ajuns la cel de-al 8-lea volum nu pot sa zic decat ca trebuie sa fac rost si de celelalte parti, si asta cat mai repede posibil. Autorul scrie din ce in ce mai bine cu fiecare volum pe care il publica. Mai am volumul 9 procurat, de care ma voi apuca in curand si... of course... ca de obicei nu il voi lasa din mana pana nu il voi devora total (hehehe). Bine si sa nu ne mai pierdem vremea, o sa trec direct la scopul postarii.

Rezumat:

Vraciul, Tom și Alice călătoresc în Irlanda, fugind de războiul care a apărut în Comitat. În Irlanda, Tom, împreună cu magistrul său și cu prietena sa, vor încerca să învingă un grup de vrăjitoare malefice, care venerează o veche zeiță celtică, numită Morrigan. Aceasta vrea să îi taie calea lui Tom pentru a-și mări puterea. Deasemenea ritualurile magilor-tapi sunt pe cale sa inceapa. 
In urma ritualului, care presupune ca doi magi-tapi si o vrajitoare sa isi dea viata de buna-voie, zeul Pan va fi invocat pentru mai multa putere.

Misiunea
 periculoasă a lui Tom îl duce în posesia Sabiei Destinului - o sabie cu o parte obscură și sete de sânge. Singurul lucru care îi mai protejează pe Alice și pe Tom acum este fragilul urcior de sânge. Însă, dacă acesta va urma să se spargă, ar însemna sfârșitul lui Alice, sau chiar al lui Tom.

Sabia Destinului va putea să-l învingă pe Diavol într-un duel? Dacă va supraviețui, Tom are nevoie de o pregătire, iar o singură persoană poate să-l antreneze pentru o bătălie împotriva Diavolului - Grimalkin, vrăjitoarea asasină. Întunericul împotriva Întunericului... Într-o zi, unul se va prăbuși iar celălalt va obține triumful total.


Din nou personajele mult indragite de noi , trec prin situatii primejdioase si necunoscute. Ce pot sa spun este ca acestia vor reusi sa il lege pe Diavol, iar Alice... care ajunsese in lumea de dincolo...se intoarce, cu si mai multe puteri din lumea Intunericului.

Well....cam atat ca deja am spus prea multe...va las pe voi sa savurati firul povestii...citind, eu o sa ma reintorc cu vesti din volumul 9.

Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete