Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 15 septembrie 2014

Cronicile Wardstone: Aliata Vraciului: Eu sunt Grimalkin

Mey ce pot sa va zic... vrajitoare sau nu, Grimalkin merita tot respectul. Din mai multe puncte de vedere dar si datorita codului de onoare pe care il are din plin, curaj, tenacitate, tactici si asasinate... ca doar e vrajitoarea ucigasa a clanului Malkin, are si ea o reputatie :)). Se imbraca in negru e plina de tot felul de arme, cutite, lame, foarfeci prinse pe tot corpul in niste chingi speciale. Ce sa mai... black gotic style pe direct. Par brunet si dinti ascutiti.

In fine, acesta este cel de-al 9 lea volum din serie.

REZUMAT

Aliata Vraciului este prima carte din Cronicile Wardstone care nu este narată de Tom, ci de Grimalkin, o vrăjitoare asasină. După cum mărturiseşte însuşi autorul, Grimalkin este un personaj fascinant, periculos şi imposibil de controlat, care i-a dat mult de lucru. În ciuda faptului că este extrem de puternică şi răzbunătoare, Grimalkin îi cucereşte pe cititori prin curajul şi tenacitatea cu care luptă pentru a-l învinge pe cel mai mare duşman al ei, Diavolul.

După ce Diavolul i-a ucis cu brutalitate copilul, singurul ţel al lui Grimalkin este nimicirea acestuia. Fără prea mare tragere de inimă, se aliază cu Vraciul şi cu ucenicul său, Tom, ajutându-i să îl lege pe Diavol şi să îl decapiteze. Acum, ea este o fugară, iar misiunea pe care o are de îndeplinit este una mortală. Pentru ca spiritul Diavolului să fie înfrânt şi alungat de pe Pământ pentru totdeauna, Grimalkin trebuie să ţină departe de ghearele vrăjmaşilor capul retezat al acestuia. Indiferent de preţul pe care trebuie să-l plătească…

„Actuala asasină a clanului Malkin este Grimalkin. Foarte rapidă şi puternică, această vrăjitoare se conduce după un cod propriu al onoarei şi nu recurge niciodată la şiretlicuri. Preferă ca potrivnicul să însemne pentru ea o provocare. Deşi onorabilă, Grimalkin are şi o faţă întunecată, fiind renumită pentru faptul că întrebuinţează tortura. Cu toţii se tem de acel ţac-ţac al cumplitelor ei foarfeci.”


Veti afla mai multe citind cartea. O sa vedeti cum Grimalkin a pregatit in secret o alta asasina si cum este urmarita de slujitorii Satanei sa recupereze ce e al lor. Lupte si iar lupte, sange, peripetii, creaturi ale intunericului create din demoni pentru a o distruge, batalii la orice pas in carte. Savurati !

Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete