Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 9 septembrie 2014

Aspect Modern si Design Nou pe blog

Perioada de mentenanta a luat sfarsit. Mi-am schimbat designul la blog pentru a nu stiu cata oara. Dar nu e problem, trebuie sa fim in pas cu moda si cu tehnologia. He he he... Oricum am adus imbunatatiri suprinzatoare prin instalarea unor noi scripturi ce va faciliteaza mult mai usor folosirea blogului, vizualizarea ultimilor comentarii aparute in postari este unul dintre aceste aspecte. Nu este un script simplu ci din contra va ofera o privire de asamblu fabuloasa asupra persoanelor care au comentat la anumite articole. Aveti si posibilitatea sa apasati pe butonul ARATA TOT si acesta va desfasura totul pe larg ajutat de bara derulanta in jos pentru a naviga si citi mult mai usor. Daca doriti puteti sa dati click si va va duce direct in miezul discutiilor aprinse. Pe langa asta am incorporat in partea de HEADER si un meniu derulant cu articolele cele mai de "interes special" , sa ma exprim asa cu posibilitatea sa accesati postarea respectiva printr-un simplu click. Deasemenea puteti sa le rasfoiti cu ajutorul sagetilor din stanga sau dreapta.

Designul ofera facilitati de interactionare cu facebook, e-mail, google, gmail, distribuiri si multe altele.
Peste doar cateva zile... voi incepe un nou proiect de interes general, dar momentan il tin secret. Veti vedea la momentul respectiv despre ce este vorba.

Pana atunci... ce sa zic, toate cele bune si STATI APROAPE !
Hail ! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete